Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yvette169
újonc
Sziasztok! A korábbi hozzászólásokat elnézve én leszek az ezredik ember ezzel a problémával, de egyszerűen választ nem találtam rá. Tehát adott egy pendrive, ami egyik pillanatról a másikra nem működik, azt a hibaüzenetet kapom, hogy a "meghajtóban található lemezt használat előtt formázni kell", majd mikor rámegyek a formázásra, azt befejezni nem tudja. Se gyors, se teljes formázás nem működik. Először arra gyanakodtam, hogy ezzel az adott pendrive-val lehet a gond, előkerestem a másikat, bedugtam, minden jó volt, ráraktam valamit, majd mikor újra bedugtam, ismét a problémával szembesültem. Ebből arra következtetek, hogy a géppel van gubanc. Malwarebytes talált a gépen fenyegetéseket, azokat töröltem, de a pendrive-okkal továbbra sem tudok semmit kezdeni. Felmerült a gép újratelepítése is, de a cuccokat róla fel kéne másolni a külső vinyóra, amit persze nem merek bedugni, nehogy hasonló sorsra jusson. Kérlek segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Egyszerű kávé topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate BarraCuda 3.5 4TB 5900rpm 64MB SATA3 (ST4000DM000) HDD, Számla, Garancia
- Silicon Power A55 2TB SATA3, 2"5 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest