- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kompakt vízhűtés
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yvette169
újonc
Sziasztok! A korábbi hozzászólásokat elnézve én leszek az ezredik ember ezzel a problémával, de egyszerűen választ nem találtam rá. Tehát adott egy pendrive, ami egyik pillanatról a másikra nem működik, azt a hibaüzenetet kapom, hogy a "meghajtóban található lemezt használat előtt formázni kell", majd mikor rámegyek a formázásra, azt befejezni nem tudja. Se gyors, se teljes formázás nem működik. Először arra gyanakodtam, hogy ezzel az adott pendrive-val lehet a gond, előkerestem a másikat, bedugtam, minden jó volt, ráraktam valamit, majd mikor újra bedugtam, ismét a problémával szembesültem. Ebből arra következtetek, hogy a géppel van gubanc. Malwarebytes talált a gépen fenyegetéseket, azokat töröltem, de a pendrive-okkal továbbra sem tudok semmit kezdeni. Felmerült a gép újratelepítése is, de a cuccokat róla fel kéne másolni a külső vinyóra, amit persze nem merek bedugni, nehogy hasonló sorsra jusson. Kérlek segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest