Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
Új hozzászólás Aktív témák
-
karl00
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy az utóbbi időben a pendrive-omról véletlenszerűen eltűnnek-törlődnek dokumentumok.
7 mappa van a főkönyvtárban, benne word, excel dokumentumok (116fájl) aztán pár napi használat után 69fájl maradt. Ezt már többször eljátszotta, más más dokumentumok, más mennyiségben törlődtek.Próbáltam feltárni a problémát, szűkíteni a lehetőségeket.
A pendrive-t csak saját gépen használom win10 oprendszer alatt.
Nem csak azok a fájlok tűnnek el amikkel dolgozok és mentem.
Nem csak abból a mappából tűnnek el amikben dolgozok.
Nem a pendrive hibája, mert két pendrive-nél is ugyanezt tapasztalom.A hardver biztonságos eltávolítása lehetőséget nem használom, de eddig se használtam és nem volt gondom. Természetesen a pendrive-t használaton kívül húzom ki a gépből.
Most már kb. 1 hónapja megy ez.
Találkozott már valaki hasonló helyzettel? Mi lehet a probléma?
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingston A2000 500GB M2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD 100/93
- Eladó 4 darab nvme 512GB Sdd + 2 darab nvme 256 GB ssd. 2230-as méret
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Android Streaming / Média Boxot keresek
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest