Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- iPad topik
- MWC 2026: Megnéztük a Lenovo Idea Tab Pro Gen 2-t
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Még optimistán is alábecsülte az AI CPU-igényét az AMD vezetője
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
Gabesz87
üzenetére
HD Sentinel nem látta a pendrive állapotát, kondícióját, viszont olvasás tesztet végezve végigfutott, és nem látott rossz/hibás szektort. HDD Raw Copy Tool-al csináltam a tartalmáról egy .imgc file-t, amit aztán visszamentettem az én egyik pendrive-omra, abban a reményben, hogy meg tudom így nyitni a doksikat. Viszont ezzel ugyanoda jutottam, ahonnan elindultam, az én pendrive-omra is azt írja, amit az apáméra:

Szóval a tartalommal együtt a hiba is átjött sajnos. Total Commanderban az imgc fájlt megnézve (Nézőkével-F3) látok benne csomó mindent, szóval maga a tartalom, a doksik megvannak, gondolom, csak nem tudom hogy kiszedni...szóval ebben kéne nagyon a segítség, ötlet!
Ráadásul most, hogy ezek után formáztam a saját 16 GB-os pendrive-omat, csak 8GB-ot lát (az apámé, a hibás, egy 8 GB-os Kingston).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD+,i5-4200U,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett + Playseat 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest