Hirdetés
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LED / LCD TV topik
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Sziasztok!
Egy Corsair 8 Gb-os mini a szenvedő alany jelen esetben.
Délután még A gépen másolok rá adatot, és este már B gépen már azt a hibaüzenetet kapom, hogy az eszközt nem lehetett felismerni.
Ill. a megjelenített szöveggel ellentétben felismerte a gép, de ismeretlen eszközként, így betűjelet se kap, az eszközkezelőben se jelenik meg, semmi.Utána google-özve az xp-nek ezen hibaüzenetére a talált postok nagy részében a wint hozzák ki hibásnak, vagy a lapot. El is könyveltem hogy B gépen húzhatom újra a wint, viszont megnéztem még egy harmadik gépen, ott is ez a hibaüzenet, megnéztem az A gépen is, ott is ugyanez, sőt barátnőm laptopján is hasonló a helyzet.
Életre lehet még valahogy kelteni a pent, vagy keresztet vethetek rá (szerencsére még garis, ha jól emlékszem, de tuti hülyén néznének rám, ez már a második Corsair pendrive amit ott vettem és bedöglik)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Formula-1 humoros
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest