Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnmaclain
csendes tag
Üdv!
Van egy 15 gygabyte-os Transcend pendrive-om, melyre tegnap rámentettem egy munkámat meg egy csomó mást. Este a csomó mást ráraktam a gépemre. Ma folytatni akartam a munkámat. Amikor rámentem, azt írta ki, hogy "xy dokumentumfájlt szerkesztésre zárolta ismeretlen felhasználó. Nyissa meg a dokumentumot írásvédett módban, vagy a szerkesztéséhez nyissa meg a másolatát." Így kénytelen voltam másolatban megnyitni. Amikor végeztem, rá akartam menteni a pendrive-ra, erre azt írta ki, hogy "Hozzáférés megtagadva. Nem lehet írni a(z) mdia/Transcend fájlba". azóta nem tudok semmit sem rárakni. Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a probléma és hogy oldhatnám meg?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD GOLD 10TB - WD102KRYZ - Keveset futott - Eladó!
- 3TB Seagate Barracuda 3,5-es HDD-k
- Western Digital WD GOLD 10TB - WD102KRYZ - Új, tesztelt - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Apple 20W USB-C gyári hálózati adapter (md3j4zm/a)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest