Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kompakt vízhűtés
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TV antenna és jelerősítés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Adott egy Kingston Datatraveler G3-as 32Gb-os pendrive. Volt mar formazva FAT32-re es NTFS-re is tobbszor. Nemreg egy frissiteshez hasznaltam ami FAT32-t kovetelt meg. Ezutan ujbol frissitesre hasznaltam de egy bootolhato meghajto keszult belole. Minden jol is ment, mint viszont szeretnem visszaformazni NTFS-re viszont a windows nem ismeri fol... a kollegam ajanlott egy low level formatting tool nevu progit ami igaz, h felismeri de formazni ugyanugy nem tudja: a meghajto irasvedett uzenettel!
Soha nem hasznaltam az irasvedett opciot hacsak a multkor veletlenul nem kapcsoltam be, de nem hinnem...
(irasvedett/nem irasvedett kapcsolo nincs a sticken)A kerdesem az, h milyen opcioim vannak? Firmware frissites mukodhet vagy mehet a kukaba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- No Rest for the Wicked - Közel a 2 millióhoz, a fejlesztők az 1.0-ra készülnek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lőjj és hackkelj: ilyen lett a Pragmata
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Kompakt vízhűtés
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest