Hirdetés
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Adott egy Kingston Datatraveler G3-as 32Gb-os pendrive. Volt mar formazva FAT32-re es NTFS-re is tobbszor. Nemreg egy frissiteshez hasznaltam ami FAT32-t kovetelt meg. Ezutan ujbol frissitesre hasznaltam de egy bootolhato meghajto keszult belole. Minden jol is ment, mint viszont szeretnem visszaformazni NTFS-re viszont a windows nem ismeri fol... a kollegam ajanlott egy low level formatting tool nevu progit ami igaz, h felismeri de formazni ugyanugy nem tudja: a meghajto irasvedett uzenettel!
Soha nem hasznaltam az irasvedett opciot hacsak a multkor veletlenul nem kapcsoltam be, de nem hinnem...
(irasvedett/nem irasvedett kapcsolo nincs a sticken)A kerdesem az, h milyen opcioim vannak? Firmware frissites mukodhet vagy mehet a kukaba?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- HP EliteBook 840 G9 12. gen i7, 32GB DDR5, érintőkijelző, prémium üzleti laptop!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest