Hirdetés
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Adott egy Kingston Datatraveler G3-as 32Gb-os pendrive. Volt mar formazva FAT32-re es NTFS-re is tobbszor. Nemreg egy frissiteshez hasznaltam ami FAT32-t kovetelt meg. Ezutan ujbol frissitesre hasznaltam de egy bootolhato meghajto keszult belole. Minden jol is ment, mint viszont szeretnem visszaformazni NTFS-re viszont a windows nem ismeri fol... a kollegam ajanlott egy low level formatting tool nevu progit ami igaz, h felismeri de formazni ugyanugy nem tudja: a meghajto irasvedett uzenettel!
Soha nem hasznaltam az irasvedett opciot hacsak a multkor veletlenul nem kapcsoltam be, de nem hinnem...
(irasvedett/nem irasvedett kapcsolo nincs a sticken)A kerdesem az, h milyen opcioim vannak? Firmware frissites mukodhet vagy mehet a kukaba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Western Digital WD Black SN850 1TB M.2
- Eladó Western Digital SN750 BLACK 2TB SSD NVMe M.2 2280
- 1 TB Samsung, HGST, Western Digital 2,5" SATA-s winchesterek eladóak! 100/100
- 500 GB 2,5" SATA-s winchesterek eladóak (Samsung, Toshiba, Seagate) 100/100
- 500 GB 3,5" SATA-s winchesterek eladóak (Western Digital, Toshiba, Seagate) 100/100
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest