Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ciceroo
tag
Sziasztok!
Láttam már régebben (2011-ben) találkoztatok olyan vírussal, ami egy mappa pendrive-ra másolást követően csak egy parancsikonként jelenik meg. Azt hiszem az derült ki, hogy vírus. Áttettem egy másik gépbe (akkor még nem tudtam, hogy vírus) a pen-t és másodjára ott is ugyanez állt elő. AVG nem talált/jelzett semmit...
kérdésem, hogy hiába formázom a pendrive-okat, ha a 2 gép is vírusos. Oda-vissza fertőzik egymást.Nem tudom, hogy a gépen hova szoktak elbújni a kis gonoszok, de az lehet, hogyha partícionálva vagyok rendszer és Adat részre, akkor csak a rendszer partíciót kelljen formázni? Adatokat kimenteni nem tudok (USB használat nélkül), a felhő meg korlátos tárhelyű, amit lehet felmentettem..
Valakinek van valami jó tanácsa?

Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest