- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple notebookok
- eGPU tapasztalatok
- SSD kibeszélő
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dsomogyi
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Kingston DataTraveller 111 (8G, USB 3, NTFS fájlrendsz.) pendrive-om, amely sajnos írásvédett, de ez nem minden, a Számítógépben sajnos nem látható, mivel betűjelezésre várna, csak az írásvédettség miatt ezt nem tudom megtenni a Lemezkezelőben... Total Commander sem látja, csak a Windows Lemezkezelő. Valamint hallható a ki- és behelyezéskor az ezt kísérő Win7-es hangjelzés.
Sajnos ez azt jelenti, hogy az írásvédettség megszüntetésére is korlátozottak az eszközök.
Amíg még lehetett, próbáltam formázni, megcsináltam a regedites megoldást is, nem nagyon működtek, megkíséreltem az attribútumokat is átállítani, mindezt sikertelenül, az írásvédettség égisze alatt semmire sem hajlandó az op. rendszer.
Sajnos a meghibásodás körülményeiről nem tudok mit mondani, mivel nem velem történt a baleset.Szerintetek hagyjam a csudába, vagy van még valami, amivel érdemes próbálkozni?
Számos fórumot végignyálaztam már, próbálkoztam szintén számos megoldással, de mivel a pendrive azért nem egy rossz darab, még nem adtam fel. Tudom, hogy már a sokadik írásvédett pendrive problémával hozakodom elő; ezt azért teszem, mert a sablonmegoldásokkal már sokat kísérleteztem, eredménytelenül.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gitáros topic
- Kuponkunyeráló
- Elektromos cigaretta 🔞
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vicces képek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest