Hirdetés
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
beller
aktív tag
Hát nem tudom ez segít e bárkinek, de leírom hogy jártam. Van egy SanDisk 16 GB-os pendrive-om. Rámásoltam 5 XviD filmet kb 5 GB méretben. Utána eltelt kb 3 hét. Szerettem volna rámásolni még egy kb 400 MB-nyi adatot (Afrika térkép Garminra). Felmásolta 72%-ig és onnan nincs tovább. Egyszerűen megállt. Nem akartam a filmeket letörölni. Megpróbáltam a SanDisk-et töredezettség mentesíteni, de a Win 8 nem engedte. Beraktam egy XP-s gépbe és ott töredezettség mentesítettem (elég hülye kifejezés) És jött a meglepetés: ezek után simán fel tudtam másolni a 400 MB-nyi adatot.Igazából nem értem miért, de jó lett. A mentesítéskor az elemzésnél jelezte a "diagram", hogy a filmek 2 tételben foglalnak el helyet (két terület volt lefoglalva) Mentesítés után az egészet összevonta és egy összefüggő területen voltak a filmek. Nem tudom ez számított e, de tény hogy sikerült a rátöltés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Napelem
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen processzort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest