Új hozzászólás Aktív témák
-
kmatalik
csendes tag
Szia!
Erre eddig nem gondoltam, de akár ez is lehetne. Ráteszteltem 3,8 GB körüli méretű fájlokkal.
Az én 64GB-s Ultra Flair-emen 2 469 580 800 byte hiányzik a tárolóhelyből, ez 2,47 GB, de az írás inkább 3,6 GB körül lassul le a 35 MB/s-ről 22 MB/s-re. És így is marad, ha egy következő fájlt másolok rá, akkor már alapból 22 MB/s az írás.
De ha eltávolítom a pendrive-ot és újra berakom, akkor újraindul a 3,6 GB körüli gyorsabb írás kontingens. Inkább úgy tűnik, hogy a pendrive vezérlője szabályozza vissza a sebességet, nem a hiányzó tárhely van gyorsítótárként felhasználva. Az bizony hiányzik, ki van spórolva.
Mindezt nem befolyásolta a Windows 10 írási gyorsítótárazás beállítása, mind a két házirenddel próbáltam (gyors eltávolítás és jobb teljesítmény). Igazából semmi különbséget nem tapasztaltam.
Üdv,
Krisztián
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Battlefield V
- Suzuki topik
- Google Pixel topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- WD Red Pro 6TB 2027-ig garanciás!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest