Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmatalik
csendes tag
Szia!
Erre eddig nem gondoltam, de akár ez is lehetne. Ráteszteltem 3,8 GB körüli méretű fájlokkal.
Az én 64GB-s Ultra Flair-emen 2 469 580 800 byte hiányzik a tárolóhelyből, ez 2,47 GB, de az írás inkább 3,6 GB körül lassul le a 35 MB/s-ről 22 MB/s-re. És így is marad, ha egy következő fájlt másolok rá, akkor már alapból 22 MB/s az írás.
De ha eltávolítom a pendrive-ot és újra berakom, akkor újraindul a 3,6 GB körüli gyorsabb írás kontingens. Inkább úgy tűnik, hogy a pendrive vezérlője szabályozza vissza a sebességet, nem a hiányzó tárhely van gyorsítótárként felhasználva. Az bizony hiányzik, ki van spórolva.
Mindezt nem befolyásolta a Windows 10 írási gyorsítótárazás beállítása, mind a két házirenddel próbáltam (gyors eltávolítás és jobb teljesítmény). Igazából semmi különbséget nem tapasztaltam.
Üdv,
Krisztián
Új hozzászólás Aktív témák
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Wd blue 750gb 2.5 hdd
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest