- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuvaros
senior tag
Maxell USBSpeedboat 3.1 Gen1 - 64GB
új ára csak 3eFt (olyan gyors is)
átlagos írási seb 14 MB/s, olvasás 30MB/s
egyszerűbb feladatokra ajánlott!
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
King Unique #2096 üzenetére
Huh, köszönöm szépen az infót. Ezek elég sok időt vesznek igénybe, így sajnos majd max hétvégén fogom tudni végigjátszani ezeket. Majd jelentkezem, hogy mi lett a dolog vége.
Addig próbálok, másik usb 3-as eszközt is beszerezni, mert nincs másom. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
King Unique #2094 üzenetére
Höhh, ez a progi kell.
Van egy 7 portos USB3 hub-om, ami ugye két darab 4 portos, csak az egyik 4. portjára rá van tojva a másik. Az érdekesség, hogy vagy az USB3, vagy az USB2 eszközök, de nem szeretik mindegyik portot -
King Unique
titán
válasz
Fr@nkieWilde #2095 üzenetére
Az egyértelműen látszik, hogy a pendrive csak USB 2.0 módban csatlakozik, működik, a sebessége is azért lehet csak USB 2.0-s. Ha más USB 3.0-s tárolóeszközök is így működnek USB 3.0 porton, akkor meg pláne abnormális. Ha a Windows újraindítása, több USB 3.0 port kipróbálása, eszközillesztő eltávolítása (pl. gépházban) és újratelepítése (eszköz újracsatlakoztatása) után sem áll helyre, akkor az gond. Ez esetben az eszközkezelőben az USB 3.0 vezérlő, gyökérhub letiltását - újraengedélyezését lehetne megpróbálni, vagy akár az eltávolítását, majd egy Windows restart után elvileg automatikusan újratelepül. Aztán a DT átmenti eltávolítását, hátha az kavar be. Meg a Windows 8.1 amúgy is natívan kezeli, tudja csatolni az ISO-kat, ahhoz nem szükséges külön program, max. az egyéb kiterjesztésekhez. Továbbá célszerű megnézni a BIOS-t is, nincs-e esetleg USB-vel kapcsolatban valami letiltva, pl. az xHCI Hand-off (ha van olyan) elállítva.
Ha az említettek nem oldják meg esetedben a problémát, nincsen korábbi rendszer-visszaállítási pont, vagy komplett mentés, akkor jobb híján marad a Windows reinstall.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
King Unique #2094 üzenetére
Noh megnéztem, ezt produkálta.
Ez pedig az eszközkezelő, itt látszik, hogy van usb 3.0
Anno mikor megvettem a gépet, úgy emlékszem hiba nélkül üzemelt. Lehet egy új rendszer telepítése megoldaná a dolgot. Most sajnos nincs időm live linuxra, szerintem egyszerűbb lesz egy új telepítés.
Amúgy a képek alapján mi a véleményed? -
King Unique
titán
válasz
Fr@nkieWilde #2093 üzenetére
A gyártó weboldalán csak Windows 7-hez van külön USB 3.0 driver, de ahhoz kell is, mivel nem támogatja natívan. Ellenben a Windows 8.1 igen, pláne Intel alaplapi vezérlőnél, ahhoz azért nincsen ott és nem is szükséges külön USB 3.0 driver.
Az nem derült ki nálad mit sikerült elcseszni, mi nem működik rendesen, de 8.1 alatt pl. az USB Device Tree Viewer programmal meg lehet nézni, hogy milyen módban működik az eszköz. Vagyis hogy H = Hi-Speed (USB 2.0) van előtte a listában, vagy S = SuperSpeed (USB 3.0). Meg az eszközkezelőt, hogy ott az USB-vezérlőknél minden rendben van-e. Plusz ott van az egyik korábbi válasz végén említett módszer, azzal szintén meg lehetne állapítani, hogy most a 8.1-nél van-e gond, vagy máshol.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
King Unique #2092 üzenetére
Régi típusú Ultra Fit, Win 8.1 64 bit, alaplap hátuljába közvetlenül csatlakoztatott pendrive eredménye ez.
Hátul van 4 darab usb 3.0 port, oda van az egyikbe dugva, nem hiszem, hogy ha a másikba lenne, akkor más lenne az eredmény.
Viszont, nem rég nem is akartak működni az usb 3 portjaim, nagy nehezen találtam egy drivert, azzal legalább működésre bírtam, szerintem az alaplappal lehet valami.
HP 8300 pro SFF gép/alaplap.
A gyártó weboldalán nem igazán találni win 8.1hez usb 3.0 drivert, ez elég gáz szerintem a HP-tól... -
King Unique
titán
válasz
Fr@nkieWilde #2091 üzenetére
Nem derült melyik Ultra Fit sorozatból való ez, mert van elvileg régi és újabb is. Viszont pl. az újabbnak is tudnia kellene gyárilag 130 MB/s olvasást, de amúgy a régebbinek is egy teszt alapján. Windows 8.1-nél pedig szintén, ráadásul a 10-eshez hasonlóan annál is általában natív USB 3.0 támogatás van. Viszont a mostani eredményed olyan, mintha USB 2.0 porton lett volna tesztelve. A mitől lehet a gyári értékektől eltérő a sebesség kérdésre nemrég egy másik válaszban le volt írva néhány lehetséges ok. De kezdésnek amúgy egy másik USB 3.0 port (asztali PC-n hátlapi) kipróbálása, plusz egy Windows restart lehet nem ártana. Aztán ha esetleg hosszabbító kábellel van csatlakoztatva a géphez a pendrive, akkor azt lehetőleg mellőzni és anélkül, közvetlenül az USB 3.0 porthoz csatlakoztatva letesztelni a sebességét.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
King Unique #2090 üzenetére
USB 3.0. És igen, még mindig az ultra fit.
De mitől lehet ilyen gyenge? -
King Unique
titán
válasz
Fr@nkieWilde #2089 üzenetére
Mihez képest, meg milyen pendrive-ról van szó?
Ha továbbra is az Ultra Fit, akkor a többi teszthez és az ottani USB 3.0-s eredményekhez képest elég gyenge. Ha USB 2.0 porton mérted, akkor viszont érthetők a kisebb értékek, illetve az esetben már nem rosszak.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
És ez milyen eredmény?
-
SpaceKombajn
aktív tag
Szia!
Nekem egy Sandisk Flair és Dual volt lassú, mindkettő 64gb, úgy, ahogyan kivettem a dobozából, az elején 30MB/s volt a sebessége, ez pár másodperc után lecsökkent 14-re, majd 8-ra.
Ezután exFAT-ta formáztam (lehet ezen volt alapból is, mert csak ezt és NTFS-t ajánlott fel a Win7), valamivel gyorsabb volt, de régi medialejátszó nem ismerte fel, ezután formáztam NTFS-re (4gb nagyobb fájlokat is akartam másolni rá) és így megtáltosodott, 110-120 MB/s az írási sebessége (99%-nál tököl egy kicsit, gondolom az ntfs csinál ezt-azt ilyenkor még) mindegyik pendrivenak, majd teszek fel sebességtesztet a megfelelő topikba, azóta van egy Sandisk Extreme Pro 128gb is, ennek a gyorsaságára nagyon kíváncsi vagyok. -
King Unique
titán
Mármint gondolom az a probléma, hogy a gyártó által megadott és a dobozán is feltüntetett 200/150 MB/s olvasási / írási sebességet nem hozza. Azok egyrészt a max. értékek, amit a pendrive elvileg tud és a gyártó mért. Viszont másrészt a felhasználó saját hardver- és szoftverkörnyezetétől függően lehet ettől eltérés. Az OS, alaplapi USB 3.X vezérlő, asztali PC-knél előlapi / hátlapi USB 3.X port, teszteléshez használt program (+ verzió, beállítások), fájlrendszer, telemásolt / üres állapot stb. mind-mind számíthat kisebb-nagyobb mértékben. Az eltérések mások itteni tesztjeinél is látszanak, bár volt akinél jobb értékeket produkált. Meg olyan is, aki szintén csak ennyit mért W7 alatt és ezt a gyártó fórumán szóvá is tette. Aztán akár még az is elképzelhető, hogy vannak sebességbeli eltérések az Extreme Go sorozat korábbi és újabb gyártású 64 GB-os modelljeinél, időközben változtatott ezt-azt a gyártó.
Amúgy meg kipróbálod, leteszteled a sebességét másik gépen, másik operációs rendszerrel is. Ha erre nincsen mód, akkor megteszi ugyanazon gépen egy (másik) pendrive-ról bootolt Live Linux is. Ha annál is csak ennyit tud, akkor nem a W7, illetve nem a szoftverkörnyezet hibája, marad a hardver (gép), vagy a pendrive.
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Lemértem egy Sandisk Extreme go 64gb-os pendrivet.
Ez normális? Mitől függ, hogy láttam már nagyobb sebességű tesztet is ugyanerről. Formázáson vagy oprendszeren, vagy min múlik a dolog? Ez win 7 exFAT gyári formázás.
Üdv: Fishor
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
King Unique #2084 üzenetére
Értem, köszönöm.
Még nem használtam ezt a programot. -
King Unique
titán
válasz
Fr@nkieWilde #2081 üzenetére
Nem a pendrive-ot tesztelned, hanem a Windows 8.1 rendszerpartícióját (C)... Vagyis azt a meghajtóbetűjelet kellene kiválasztani a CDM-nél, ami a pendrive. Meg amúgy van már belőle 6.02-es verzió is, valamint elég az 1 GiB tesztfájlméret.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Fr@nkieWilde #2081 üzenetére
Nem azt mérted
6.0.2 a legújabb CDM. -
Fr@nkieWilde
senior tag
Helló!
Kérdezni szeretném, hogy egy Sandisk Ultra Fit 32Gb pendrive-nál ezek korrekt értékek?
Illetve, ha egyáltalán jól volt beállítva a program, vagy más beállításokkal kellene mérnem?
Köszönöm. -
King Unique
titán
válasz
mikrofon #2079 üzenetére
A milyet témával a Milyen pendrive-ot vegyek? topik foglalkozik. Annak az összefoglalójában vannak (extra) gyors típusok, de a topikban is többször volt szó ezekről. Példák, tesztek: [link], [link], [link].
Egyébként meg, ha annyira nagyon gyors kell, akkor egy pendrive-szerű külső SSD, vagy külső SSD az igazán jó választás. Például a Corsair Flash Voyager GTX már komoly értékeket tud nemcsak szekvenciálisan, hanem 4K-nál is (teszt). Egy M.2 NVMe PCIe külső SSD meg aztán pláne, meg azzal már ténylegesen kihasználható az USB 3.1 Gen 2 szabvány sebessége (teszt).
-
mikrofon
veterán
válasz
King Unique #2078 üzenetére
hogy neked mindig igazad van.
ezek szerint ezt is benéztem.... mint a sandisk-et...Ha gyors 64 v. 128 GB-s pendrive-ot szeretnék venni, akkor melyiket vegyem?
-
King Unique
titán
válasz
mikrofon #2077 üzenetére
A 200/100 olvasás/írás nem tudni honnan jött, amikor az adatlapján is csak 100 MB/s olvasási sebesség van megadva. Azt pedig tudja is a tesztek alapján, sőt a CDM-nél még többet is. Az írási sebességet pedig nem véletlenül nem tünteti fel a gyártó, mivel gyatrább, gyakorlatilag USB 2.0-s szint... Meg ugye az az adatlapján is szerepel, hogy USB 3.1 Gen 1 = USB 3.0, vagyis attól hogy 3.1-esként hirdetik, megint nem lesz gyorsabb. Sőt, ennyi erővel USB 3.2-t is ráírhattak volna Gen 1x1 alapon...
-
mikrofon
veterán
Itt láthatóak a teszteredmények a Kingston DataTraveler 50 USB 3.1 (DT50/128GB) pendrive-hoz.
(HP elitbook 850; i5 vPro; Sandisk 250Gb SSD)
Eléggé elkeserít, mert min. 200/100 [R/W] MB/s-t szerettem volna..H2testw v1.4: (teljes területnyi, 115,43GB adattal)
Test finished without errors.
You can now delete the test files *.h2w or verify them again.
Writing speed: 34.9 MByte/s
Reading speed: 98.7 MByte/s -
-=RelakS=-
veterán
válasz
King Unique #2075 üzenetére
Illetve memóriakártyás sebesség topik.
Amúgy korábban volt itt összefoglaló a javasolt programokról, vagy csak a keresőt használtam?
-
King Unique
titán
válasz
tknof1871 #2073 üzenetére
Ez pendrive-okkal, azok sebességeredményeivel foglalkozó topik. A különféle memóriakártyákkal az SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD) topik foglalkozik, az ügyben értelemszerűen ott kellene érdeklődni.
-
Crucio
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #2064 üzenetére
Igaz, hogy nem volt dolgom különösebben sok tévével, de már a 2012-es alsókategóriás Samsung, illetve egy nagyon alja "Horizon" készülék is felismerte az exFAT-ra formázott pendriveot. Nem tudtam hogy ez problémát okozhat. Jó tudni.
-
tknof1871
őstag
Üdv! Hogyan kellene tesztelni egy microsd kártyát hogy tényleg tudja azokat a tulajdonságokat amiket ráírtak? Tudja e azt a sebességet, stb. Pl. kell egy nagy 5 GB-os fájlt másolni rá és lemérni az időt, vagy sok kicsi fájlt, vagy máshogy?
Vettem egy olcsó fitness karkötőt ami kamerás, 30 USD volt az ára. Tesztelni akartam mennyire tudnám használni a fényképezés és filmezés funkciót csuklón hordva az eszközt.
(OFF)(Egyszer szeretnék egy komolyabbat venni, ami tud telefonálni, teljes android fut rajta -> appokat lehet telepíteni rá, stb. Pl. Arrow - Smartwatch with 360 Rotating HD Camera a reklámja alapján nagyon megtetszett. Ez ilyen teszt, kipróbáljam mennyire működik a koncepció, fotózni videózni csuklóról.)(/OFF)
Ez a kamerás fitness karkötő néha olyan videókat készít amiket nem lehet lejátszani. Pl. Potplayer azt írja:
“Hiba történt a lejátszás indításakor
Nem lehet lejátszani a médiafájlt
Nem sikerült elérni a video/audio adatot”
Egy 30 USD-os fitness eszköz ilyen megbízhatatlan? Vagy a microsd kártya a gyenge láncszem? Ezt szeretném megtudni -
King Unique
titán
válasz
mikrofon #2071 üzenetére
Itt most először azt kellene megnézni, hogy jelenleg MBR / GPT van-e rajta, meg hogy melyiket kezelik az eszközök. Ha GPT és azt nem kezelik, ellenben az lenne a cél, hogy kezeljék, akkor értelemszerűen MBR-t kellene rá kreálni. De ha jelenleg fontos adatok vannak rajta és azokat nem lehet átmenetileg lementeni máshova, akkor max. a külső program jöhet szóba az adatvesztés nélküli átkonvertáláshoz, mint már említve volt az előző válaszban.
-
mikrofon
veterán
válasz
King Unique #2070 üzenetére
Az egész mókerolás, probléma abból fakad, hogy van rajta, (teljes területméretének) 40%-nyi adat, ami jó lenne, ha nem veszne el.
Ebben az esetben is van megoldás? -
King Unique
titán
válasz
mikrofon #2067 üzenetére
A pendrive-okat ugye alapértelmezetten cserélhető lemezként kezelik a Windowsok, azoknál a lemezkezelőben inicializálási lehetőség sincsen, ellenben a helyi lemezként kezelt belső és külső HDD / SSD meghajtókkal. Alapértelmezetten többnyire MBR séma szokott lenni, létrejönni a pendrive-oknál, de ha pl. a Rufus programmal natív GPT-UEFI telepítőt készítünk, akkor GPT lesz, ami újraformázás után is úgy marad. De amúgy könnyen le lehet csekkolni, hogy éppen milyen van rajta. Ha netán GPT, akkor egy újraparticionálás után újra MBR-rel használható a pendrive. De Külső particionáló programok akár adatvesztés nélkül, vagyis nem destruktív módon is meg tudják ezt oldani (példa). Viszont ha nincsen semmi fontos adat a pendrive-on, akkor nyilván mehet az előbbi módszer pl. parancssorban, vagy a már említett Rufus programmal MBR séma szerint.
-
mikrofon
veterán
válasz
-=RelakS=- #2068 üzenetére
Volt egy HDD (1TB-s) kb négy partíció volt rajta. Időközben megváltozott a felhasználása (Laptop rendszer HDD => hordozható HDD) nemes egyszerűséggel az összes partíció törölve lett egy partíció kivételével (ezen lévő adatok megmaradása érdekében) egy partíció kezelő alkalmazással, majd egy nagy partícióvá lett alakítva az egész adattároló. Azóta nem minden eszköz (aminek fel kellene) ismeri fel. Ez valahogy rendbe hozható utólag, úgy hogy az adatok közben a HDD-n maradhassanak?
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
mikrofon #2067 üzenetére
Amikor "inicializálsz" egy meghajtót windowsban (nem formázás, még előtte!), akkor kiválaszthatod, hogy MBR vagy GPT szerint tárolja a partíciók információit. (más programban ezt a lépést nem tudom, hogy hogy hívják)
Az MBR a Master Boot Record rövidítése, korlátozott mennyiségű adatot tud tárolni a partíciókról. PL csak 4 partíciót enged, így ha több kell, akkor az egyiknek "Kiterjesztett"-nek kell lennie, amin belül lehetnek további partíciók. Mivel elég régi dolog, lehetnek még más érdekes korlátai is, pl maximális tárterület korlát.
Erre jött a GPT megoldásként, King Unique be is rakott egy linket hozzá. -
mikrofon
veterán
válasz
King Unique #2066 üzenetére
Számomra is tartalmazott ez a HSz hasznos információkat. Köszi!
Ezt azonban ki tudnád fejteni, mert lehet, hogy nálam ez az oka, hogy egy adathordózamat nem minden eszköz ismeri fel rendesen:
Tehát ilyenkor lehetőleg MBR séma szerint legyen particionálva a pendrive -
King Unique
titán
A lemezfoglalási egységet ez esetben kb. felesleges piszkálni, bőven jó az, amit alapértelmezetten felajánl formázáskor a Windows. A fájlrendszer pl. egy 32 GB-os pendrive-nál lehet FAT32, exFAT, NTFS, a 64 GB-osnál pedig exFAT és NTFS, mármint ezeket ajánlja fel a Windows. Az utóbbinál a FAT32 azért esik ki, mert a Windows beépített eszközei max. csak 32 GB-ig engednek olyan fájlrendszerű kötetet létrehozni. De külső programokkal (pl. FAT32 Format) afelett is formázható FAT32-re a partíció.
Ha a tévé csak FAT16/32 és NTFS fájlrendszereket kezel, akkor pedig értelemszerűen ezek valamelyikére kell formázni a pendrive-ot. Az exFAT általában nem opció, mivel azt sok tv eleve nem kezeli. Ha a filmek mérete kisebb 4 GB-nál, akkor az NTFS mellett a FAT32 is opció. Aztán még az MBR / GPT partíciós séma is lényeges, mivel a GPT partíciós séma szerint lemezeket megint nem minden tv kezeli. Tehát ilyenkor lehetőleg MBR séma szerint legyen particionálva a pendrive.
-
Fishor
senior tag
válasz
-=RelakS=- #2064 üzenetére
Bocsi a filmek 1.5 gigásak. A pendrive 32 es meg 64 es.
Exfatot az egyik tv nem ismeri fel. -
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Ha filmek nézésére használok pendrive-ot (1,5GB) akkor melyik foglalási egység a legjobb/leggyorsabb illetve melyik particionálási mód (habár azt szerintem csak az ntfs-t meg a fat32-t tudja minden tvm)?
Üdv: Fishor
-
pooty
tag
Egy 128GB-os ADATA UV150 pendrive FAT32-re formázva ezt produkálta:
NTFS-en mintha gyengébb lenne (1GB, ne tévesszen meg a képen a beállítás):
8GB-os beállításnál kicsit jobb az írás:
-
-szabi-
addikt
válasz
-=RelakS=- #2059 üzenetére
Ez jó tippnek tűnik. Sanszos.
-
-szabi-
addikt
válasz
-=RelakS=- #2057 üzenetére
Az SSD-n ezt mértem 4GB-os fájlmérettel tesztelve:
Sequential Read (Q= 32,T= 1) : 462.265 MB/s
Sequential Write (Q= 32,T= 1) : 174.522 MB/sA korábban linkelt adata pendrive-om is egész közel volt a szintetikus eredményhez.
Bárhogy járjuk körbe a témát nem a konfigom miatt kapom ezt.
A pendrive gyártója csinál valamit.
Ennyiért ez van.üdv
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
-szabi- #2056 üzenetére
Ez inkább csak egy nagyobb cache jelenlétét jelenti számomra.
Egy Sandisc Extreme Pro 128GB-os pendrive-al próbáltam (Seq Q32T1 R/W, 4KiB Q32T1 R/W):
1GiB: 216/203, 11/11
4GiB: 222/194, 10/11
32GiB: 215/178, 9/118 gigás fájl másolása 4 terás vinyóról kb 130MB/s, kb 180MB/s-ről indult, majd tartotta az alacsonyabbat.
Ugyenez másolás M.2 PCIe tárolóról kb 191MB/s, kb folyamatos
Megjegyzem, hogy az első másoláskor valamennyire más eredményeket kaptam, de utána megismételhetőek voltak a fentiek.Szóval nálam egész jól hozza a rendszer a szintetikus tesztben látottakat. Az SSD-n a sebességteszt mit mutat nálad olvasásra?
-
-szabi-
addikt
válasz
-=RelakS=- #2055 üzenetére
Hi
DiskMark-al nem mérhető.
Beállítottam 4GB-ra és azt kapom, mint fentebb.A hdd-ről ugyanazt a fájlt másoltam most ssd-re a sebesség 80-120MB/s között volt.
Szóval nem a hdd miatt esik vissza.
Aztán az ssd-ről másoltam a pendrive-ra és ezt kaptam:
Szépen megindul aztán visszaáll 30-35MB/s sebességre.Megerősíti a korábbi tapasztalatokat, a benchmark és a valós alkalmazás között jelentős különbség van.
üdv
szabi -
-=RelakS=-
veterán
válasz
-szabi- #2054 üzenetére
Próbáld lefuttatni a tesztet úgy, hogy 1GiB helyett nagyobb adatmennyiséget választasz. Úgy vajon visszaesik a sebesség ebben is?
Valamiért eszembe jutott, ahogy régen a linux cachelte az adatokat. Úgy hasított a floppy, mint a pinty! Egészen addig, amíg ki nem adtál egy unmountot rá, akkor jó sokáig írogatta az összegyűlt adatokat
-
-szabi-
addikt
válasz
-=RelakS=- #2053 üzenetére
Hi
Gyorsabban is lehet másolni csak ahhoz olyan pendrive kell: klikk.
Nem hiszem, hogy a hdd miatt lenne.
Illetve nem én vagyok az első aki megjegyzi, hogy adott méret másolása után lassul a pendrive-ra írás sebessége. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
-szabi- #2052 üzenetére
Miről másolsz? Ha hagyományos HDD, akkor töredezettségmentesítve van? (mondjuk manapság nem tudom, ez mennyire számít olvasáskor)
A DiskMark gondolom memóriából tölti fel a pendrive-ot, ezért annak a valós sebessége jön ki, nem pedig az, amit a gép többi alkatrésze is befolyásol. -
-szabi-
addikt
Hi
Az új SanDisk Ultra 128GB pendrive-om sebességtesztje:
Múltkori 64GB-os ultra gyorsabban írt az alapján 128GB-os verziót fölé vártam, nem alá.
Ráadásul ez is a DiskMark átverős, mert az első 2GB-ig 45-50MB/s másol utána visszaesik 25-35MB/s írási sebességre.üdv
-
Crucio
aktív tag
Kingston Data Traveler 106 128GB DT106/128GB
Kipróbáltam egy 18 gigás mkv-val is, annál kb 41 megabyte fölötti átlagsebességgel írt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest