Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrewstarr
aktív tag
válasz
Andrewstarr #1110 üzenetére
Igen, aztán rájöttem.
-
kerekfej
őstag
válasz
Andrewstarr #1115 üzenetére
Itt nem az eredeti méret volt a kérdés, hanem világosan látható, hogy az elérhető kapacitásból egy bizonyos rész hibázik.
Tehát semmi köze ahhoz, amit te linkeltél. Így félretájékoztatod az egyszeri olvasót.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Andrewstarr #1108 üzenetére
heh, ezt a féligazságot
Tényleg fenn van tartva egy kis terület de tudtommal ez inkább SSD-re vonatkozik, pendrive-nál nem tudom, van-e. A nagyobb átb'szás meg abból jön, hogy a marketingesnek 1000 bájt 1 kilobájt, a számítógépnek meg 1024.
-
szmyky
aktív tag
válasz
Andrewstarr #1110 üzenetére
Ja kínai a cucc...azt hiszem egy részleges refundot nyomatok majd!
-
szmyky
aktív tag
válasz
Andrewstarr #1108 üzenetére
Igen ez rendben van, hogy a 64GB az nem 64GB.
Engem inkább ez a mondat zavar:The media is likely to be defective.
...és éppen most másoltam rá 13GB képet és sok mappát csak üresen másolt át, még szerencse, hogy ránéztem a mappákra, hogy benne vannak-e a képek!
-
Ueda
senior tag
válasz
Andrewstarr #1089 üzenetére
Teljesen rendben van (ár érték arányban). Viszont a lassúság miatt megint nézegettem, milyen egyéb gyorsabb megoldás létezne. Az egyik kézenfekvő lehetőség a Samsung SSD 830-nál megismert notebook kit, de semmilyen sebesség tesztet nem találtam erről. A csúcs pendriveok ára jóval több is lehet, mint a hasonló méretű SSD-ké. Ebből sincs sok, van amelyikhez 2 db USB csatlakozás kell a tápellátás miatt vagy külső adapter, tehát macerás. Ma reggel viszont eszembe jutott, hogy az SSD-knél M.2 -s szabvány is létezik. Hoppá nézzük meg, ehhez csináltak-e USB - M.2 átalakítót ? És láss csodát, létezik ilyen : http://www.hwtools.net/Adapter/U3M2B.html . Ez minden téren versenyképes a pendriveokkal.
-
Aidan85
aktív tag
válasz
Andrewstarr #1040 üzenetére
Ugyanaz, és ugyan onnan rendeltem.
Viszont otthon nem produkált ilyen "fényes" eredményt, du majd felrakom azt is.
Annak tudom be, hogy otthon 3 éves gép van, az op. rendszer teleszemetelt, és régi driver is van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest