Új hozzászólás Aktív témák
-
swad2
csendes tag
érdekes cikkre bukkantam, mindenképpen érdemes elolvasni szerintem
[link] -
swad2
csendes tag
még mindíg pihenget a dolog, de nincs elfelejtve!
A minap jártam erre:
[link]
Nemsokára összerakom a másik gépem, mert a sajátomnak van 1 LCD -TFT je viszont annak a tranzisztorai vajh miért? érdekes módon nem kapják meg az X vezérlő jelet időnként (főleg akkor ha bekapcsolom, vagy felbontást váltok), sőt olyan is előfordul, h megkapják ugyan viszont akkor meg az Y videojel tűnik el! A kettő kombinációja is előfordul, ilyenkor vagy van kép( a panel valamely szegletében) de akkor ''ugrál'' és torz, vagy nincs ( mondjuk ebből is 2 fajta van, az 1. amikor a nagy feketeség látszik csak, vagy a nagy fehérség)szóval most éppen azon bogyózom, h melyik alkatrész hibás működése okozhatja a fent nevezett problémát. ugyanakkor ezt úgy szoktam volt orvosolni, h többszöri ki és bekapcsolás után egyszer csak normálisan működik. van 1 másik vezérlőpanelem is, mondjuk annak nincsenek ilyen problémái, az csak szimplán munkakerülő
, mivel random elküldi a tápot stand-by üzemmódba min 1 max 20 mp-ként... xal érdekes dolog és jó lenne már nem azzal tölteni minden gépindítás utáni 5-10 percet h ''belőjjem'' a képet
kb ilyesmik vannak mostanság.
Veled mizzu? -
swad2
csendes tag
okés az előző rossz kéretik a moderátor(ok) által törölni...
tehát a helyes link a következő:
[link] -
swad2
csendes tag
Tehát a linkek:
[L]http//www.futurlec.com/PCI8255.shtml[/L]
[L]http//www.phanderson.com/printer8255c.htm[/L] -
swad2
csendes tag
Még megvagyok Batman, köszi!
A kártya a szekrényem tetején pihen egyenlőre, 2 okból is, az első h még nem tudtam kiküszöbölni a hibát, bár gyanítom h az áramkör logikailag hibás o.o
A második ok pedíg h abszolút nincs félretett pénzem a hobbimra sajna :S
Igy aztán a BPW34 esek is ott porosodnak még az elektroboltban...
Deviszont:
épp a napokban bukkantam rá egy 72 portos PCI slotos karira a neten, bár nem túl sok az infó róla az ára igen kedvező , kb 20000 huf ból kijön szállítással együtt ha jól emléxem, majd nemsokára belinkelem az oldalt (csak előtte restart és bookmarks csere a firefoxban)
Ui.: azért ez az új nick mert volt 1 kis systemcrash és a mentett passok elszáltak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Háztartási gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest