Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Chromecast topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok, remélem olvassa valaki. Bent vagyok a bétában és van egy 60-as summon/frost/energie shield witch-em. 1 HP / 3917 ES van. Van egy olyan problémám, hogy Merciless fokozaton mennék Maelströmbe, de valamiért mindig instant meghalok úgy, hogy a közelemben nincs senki. A 8 zombim és a 16 csontvázam harcol elöl, én meg csak úgy egyedül állok naggyon hátul. És bumm, egyszer csak meghalok instant, de az energie shield nem csökken. Próbáltam alacsonyabb szintű helyeken is, 55+-os helyen rendre előjön ez holott lvl 60-ig csak egyszer haltam meg, akkor is csak úgy hogy wc-ről visszatérve láttam hogy halott vagyok. Nem tudja valaki mi lehet a hiba ? Van olyan visszasebző skill ami a zombikon keresztül elér hozzám ? Vagy csak sima bug, és kb temethetem el a karit ?
Relog sem oldotta meg a probémát, bár szerver restart még nem volt, azzal hátha elmúlik... már ha tényleg bug.Ityam: Azért elég durvák a zombik, mindent szólóztam, Maelströmön a főbosst is, 60-ig nem is haltam gyakorlatilag. Ha kevered egy kis frosttal meg a passzív skilleken rágyúrsz a minionokra akkor elég brutálisak. A bossokhoz hozzá sem kell érned, odamennek a zombik, dobsz egy sebzésnövelő átkot a bossra, és a zombik segítség nélkül leütik. Ha meg a boss megöli, a zombi ferobban és a max hp-nak megfelelő sebzést küld a környékre, ami nekem 1724 most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- BestBuy topik
- Fűnyíró topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EAFC 25
- Drón topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- További aktív témák...
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Lenovo Legion 5 Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 1,5TB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával