Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok! Mikor lesz vége az aktuális ligának? Úgy látom már régóta megy, nem szeretnék úgy karaktert kezdeni hogy 1-2 hét múlva más liga lesz.
A másik kérdésem: Élek-halok az arc totem buildért, mennyire jó most így százmillió kihagyott patch után? Előre is köszi a válaszokat! -
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok! Megtaláltam életem első Exalted Orbját, kb mennyi Chaosra tudom átváltani? Nézegettem poe.trade -en, de 10-től 5000 -ig mutatja.
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok, most kezdem a játékot és az lenne a kérdésem hogy Lightning Bladefall Totem buildhez templarnak milyen cuccok kellenek? Armor, Evasion, Energy Shield, esetleg más? Előre is köszi!
-
Lézerparaszt
őstag
Engedelmetekkel csináltam egy "Prohardver" nevű guildet, aki akar csatlakozni, keressen meg a játékban, a nevem Hypperkarma.
-
Lézerparaszt
őstag
Anno egy summonerem volt, kisebb hadsereggel járkáltam és ők ledaráltak mindent. Lehet még ilyet csinálni vagy gyengítettek rajtuk? A másik hogy volt egy olyan talent ami 1-re vitte a hp-t, és az energy shieldet elég durván megnövelte. Nem nagyon találtam azt a skillt, csak olyat ami 1-re viszi a hp-t és immunt ad chaos ellen. Létezik még egyáltalán az a talent?
-
Lézerparaszt
őstag
Pajzsos armor + resist szörnyetegnek van valami értelme? Össze lehet hozni azzal normális dmg-et, vagy úgy van mint a többi játékban, hogy nem üt le semmi de én meg fél évig ütök valamit hogy meghaljon?
-
Lézerparaszt
őstag
Kár hogy elhasználtam a pontjaimat, tudtam volna csinálni :s
-
Lézerparaszt
őstag
PvP-ben ha nyerek akkor van valami jutalom?
-
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Foxmulder89 #338 üzenetére
Ezer köszönömszépenek
Van amúgy valami alapszintű leírás hogy melyik kasztnak milyen fegyver és páncél kell? Úgy értem evasion ratinges armoros stb kinek kell.
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok, a mobokat lehet valahogy resetelni? Anno mikor bétát toltam csak átmentem másik mapra és vissza, de most nem működik.
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok, remélem olvassa valaki. Bent vagyok a bétában és van egy 60-as summon/frost/energie shield witch-em. 1 HP / 3917 ES van. Van egy olyan problémám, hogy Merciless fokozaton mennék Maelströmbe, de valamiért mindig instant meghalok úgy, hogy a közelemben nincs senki. A 8 zombim és a 16 csontvázam harcol elöl, én meg csak úgy egyedül állok naggyon hátul. És bumm, egyszer csak meghalok instant, de az energie shield nem csökken. Próbáltam alacsonyabb szintű helyeken is, 55+-os helyen rendre előjön ez holott lvl 60-ig csak egyszer haltam meg, akkor is csak úgy hogy wc-ről visszatérve láttam hogy halott vagyok. Nem tudja valaki mi lehet a hiba ? Van olyan visszasebző skill ami a zombikon keresztül elér hozzám ? Vagy csak sima bug, és kb temethetem el a karit ?
Relog sem oldotta meg a probémát, bár szerver restart még nem volt, azzal hátha elmúlik... már ha tényleg bug.Ityam: Azért elég durvák a zombik, mindent szólóztam, Maelströmön a főbosst is, 60-ig nem is haltam gyakorlatilag. Ha kevered egy kis frosttal meg a passzív skilleken rágyúrsz a minionokra akkor elég brutálisak. A bossokhoz hozzá sem kell érned, odamennek a zombik, dobsz egy sebzésnövelő átkot a bossra, és a zombik segítség nélkül leütik. Ha meg a boss megöli, a zombi ferobban és a max hp-nak megfelelő sebzést küld a környékre, ami nekem 1724 most.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest