Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 3D nyomtatás
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddirty
senior tag
válasz
freddirty
üzenetére
by the way, idáig a legjobb újításnak egy technikait tartok. Bugos a game client nekem kb. óránként crashel desktopra (vszleg x3d procikon van gond a futással). DE! Végre hardcore barát technikai megoldást fejlesztettek ki. Crash után pont onnan folytatod ahol abbahagytad! Ez még nem online játéknál is nagy szó lenne, de bakker itt megcsinálták onlinera. Tehát bossfight kellős közepén crash, kliens újraindít belogon és az első kép ami fogad az az hogy a fight ki van merevítve, a boss épp feléd csap, "pause" van és az első mouseclickre megy tovább a fight. Volt már hogy levertem a bosst, loot ott a földön majd crash. Visszatölt és quest loot is még megvan. Ez szerintem nagyon nagy eredmény. Egyedül ami még bugos ebben a mechanikában, hogy adott map fog of war-ja elveszik. De ez csak leveling alatt az extrém méretű mapoknál gáz, mert endgameben mapozásnál annyira nem nagy probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ünnepeld a hamarosan megjelenő Star Wars:Mandalorian & Grogu mozit az Astro A30 Mandalorian fülessel
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- DJI RS3 Mini
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK OC 8GB (Beszámítás)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron / Western Digital 256GB M.2 NVMe SSD
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest