Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
Új hozzászólás Aktív témák
-
indigo
aktív tag
Én is csalódtam egy kicsit ebben a topikban. Egy egyszerű kérdésre kerestem a választ előtted kettővel, de ahelyett, hogy azt a választ kaptam volna, hogy "Nem tudom", pl egy nagyúrtól, helyette elküldtek egy másik márkát venni.
Némelyek késztetést éreznek, hogy beírjanak valamit a topikba függetlenül, hogy nem tudják a feltett kérdésre a választ.
-
krx21
nagyúr
Ezek a fotók nagyon jól mutatják a tv-k esetleges gyengeségét... Nagyon sok tv teszt oldal készít ehhez hasonló képeket... És ha követed a fórumot, akkor kiderül, hogy nincs olyan típus amelyikből nem lehet kifogni egy rosszabbul sikerült példányt... Ezért ezeket a hibákat jellemzőket megemlítjük és ha lehet meg is mutatjuk, hogy megtekintés, vásárlás esetén legyen mit megfigyelni...
-
Technoman
őstag
Nézd, nem ez az első Panám (ha jól számolom vagy 4-5 CRT, 1 PDP és egy LCD volt eddig) Amit újonnan vettem TV-t (tehát az elejétől én használtam) azokból egyiket sem kellett még szervizelnem. A 15 éves Panámat az apám nyúzza (napi 24 órában és röhögve megy a maga 60 kilójával) A 6 éves plazmámat most cseréltem le egy hete sem egy TX-48AS640-esre.
Ennyi.
Azonkívül van márkaszervize és nem rossz (ami pár márkáról nem mondható el) Tehát, nem egy "Tik-Tak Bt." üzemelteti, aki ma szerviz, holnap meg már zöldségesbolt.
Volt már egy-két márkával rossz tapasztalatom. Tudnék mesélni egy két márkáról érdekes dolgot, hidd el. -
rsf
senior tag
A 640-es aktiv 3D-t tud és VA paneles és nem adnak hozzá szemüveget amit ha venni akarsz elég drága.
A 650-es passzív 3D-s és IPS és adnak hozzá 1db szemüveget, de az 500Ft-os mozis szemüveget is használhatod hozzá. Valamint a 650 tud rögzíteni külső HDD-re a 640 viszont nem. Ennyi az össz különbség közöttük. Vagyis én ezeket tudom.
A tipuson belüli méret különbségek nem érintik a panel fajtáját!
Üdv. -
|AP|
veterán
én nem látok összefüggést a szerelési hiba és sz edigital között, hacsak nem visszavitt készüléket adtak el újra, amit meg kétlek.
Panasonicot hazai forgalmazótól érdemes venni, most 5év garral (bizonyos típusok). Itt egy viszonteladói lista, de például az MM-es készülékekre is érvényesíthető az 5 év, pedig nincs rajta a listán. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest