Új hozzászólás Aktív témák
-
Berzso
tag
Valakinek tapasztalata ezzel a típussal tx-60cx750e? Előre is köszönöm
-
junior11
veterán
Panasonic DX750 review [link]
-
CZ950
csendes újonc
A TX-40CS520E a Panasonicnal egy belepo szintu Full HD model edge hattervilagitassal es VA panellel.
A VA panelnek koszonhetoen a kontraszt nagyon jo, de a betekintesi szog korlatozott.
Ha szembol nezed eleg jo.A panel native frekvenciaja 50Hz, szoval a gyors mozgokepek megjeleniteseben nem tulzottan jo.
A bongeszo nem tul gyors a processzor miatt, de ha szansz ra idot es beallitod a bookmarkokat, akkor egesz jol kezelheto, ha nem java-rol beszelunk. Raadasul a home screenre is bepakolhatod a bookmarkokat, ha azt a layout-ot valasztod.
-
HSCS
csendes tag
Üdv mindenkinek !
Elsősorban azoknak szól akinek Panasonic TX-40CS520E tv-jük van. Akinek ilyen van , azoknak a böngésző mindent megfelelően betölt ? Nálam a probléma, hogy nagyon sokszor hiba üzenetet dobd fel és nem tölti be az oldalt! pl: facebook, gmail, de origo-nál is ezt csinálja.
Ma felhívtuk a Panasonic ügyfélszolgálatot, elmondtuk a panaszunkat, erre a válasz az lett, hogy a tv rendszere és a böngésző nem támogatja a flash-t, így nem fog soha teljes egészében működni a böngészés.
A további észrevételeket várom ezzel a modellel kapcsolatban !
Köszi ! -
oszy
veterán
válasz
jodamester #4045 üzenetére
Sokan azt javasolják, hogy állítsd be úgy, ahogyan neked tetszik. Kiindulásnak jó amit a neten találsz. De sok függ a környezeti fényviszonyoktól is. Nekem 40-esben van ez a típus. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Vagyis mondjuk, hogy 80%-ig.
Nekem hiányzik az, hogy betudjak állítani emlékeztetőt egy adott műsorhoz a GUID-nál.
Aztán nagyon bután rendezi el a külső HDD-n lévő médiákat. Egyszóval Ömlesztve.
De összességében nagyon jó készülék! -
jodamester
tag
Sziasztok, beszereztem egy tx-55cs630e tv-t. 10 éves kisméretű samu lcd-ről váltottam, számomra mindenképpen előrelépés. Tudnátok tippeket adni, hogyan állítsam be a képet. Egyszerűen elveszek a sok részletben. Ha valakinek ilyen készüléke van szívesen fogadok tippeket. Esetleg ha van valami nem túl bonyolult, műszer nélkül is kivitelezhető kalibrációs leírás, belinkelhetnétek.
-
zerozer0
csendes tag
Sziasztok!
Egy TX-48CX400E tv-t néztem ki magamnak, van esetleg róla bármi tapasztalat? Mennyire bírják a strapát a Panák? A Samsungok nálam mindig befoltosodnak.
-
karendi
csendes tag
Sziasztok Panasonic smart led tv-ken használható az HBO GO?
-
Surda-
őstag
A Panasonic VIERA TX-40CX400E vel van valakinek tapasztalata?
A TX-40CS620E mennyire ajánlott? Szimpatikus az 5év gari.
Anyámnak lenne, a jó hangzás, a könnyű műsor rögzítés lehet előny.
Smart mennyire gördülékeny pl az LG kell összehasonlítva.
LG 42LF652V van még a kalapban,ha ezzel van valakinek összehasonlítási alapja..
Elég sok SD tartalmat is nézne rajta, M3-at...
Olyan 130at szánnék rá. -
Tibi71
csendes tag
Sziasztok.
Mi a kulonbseg a tx50cx680 es a 670 kozott? -
kezo0
addikt
Sziasztok, nálatok megy most a Market?
Nálam tegnap este óta azt dobja, hogy a szerver nem elérhető, mert vagy túlterhelt vagy karbantartják, és próbáljam meg később. -
Soma01
veterán
Régebbi plazma tévéhez hol találok firmware-t? (TXP37C10Y-hez kellene)
-
szigpet1982
csendes tag
Köszi a válaszokat! Majd megpróbálom akkor.
-
superg
senior tag
válasz
szigpet1982 #4028 üzenetére
Nálam is ugyanez volt tegnap este ,elég érdekes volt routert látta,belső hálózat működött de a netre nem tudottt csatlakozni,miközben a pcnél minden rendben volt,volt net is.
-
blakey
titán
válasz
szigpet1982 #4028 üzenetére
FIX IP-ket kell kiosztani a szervernek is meg a klienseknek is. A hálózat már csak ilyen, DHCP esetén előfordul, hogy az eszköz IP-címét egy másiknak osztja ki a router és amikor alvómódból feléled akkor a meglévő IP-vel próbálkozik, de hiába, nem kap szabad utat. FIX IP-vel az ilyen dolgok elkerülhetőek.
-
szigpet1982
csendes tag
Köszi!
Ma reggel bekapcsoltam és működött viszont, de egyszer megint kiírta egy másodpercre hogy nincs hálózat.
Kipróbálom amit mondtál.
Az a fura hogy eddig működött csak azt hiszem este a Serviio-ról való filmnézés után nem kapcsoltam ki a szervert, csak lekapcsoltam a gépet és tv-t.
Lehet benne ragadt valami?! -
blakey
titán
válasz
szigpet1982 #4025 üzenetére
Nem tv hiba hanem belső hálózati hiba. Fix IP-ket kéne kiosztani a routernél MAC-cím alapján. Valószínűleg most azért nincs neted, mert IP-ütközés áll fenn.
-
szigpet1982
csendes tag
Sziasztok!
Gondom van a CS630-al!
Ma bekapcsolás után azt mondja nincs netre csatlakozva. Se wifin nem akar, se kábellel. Viszont gépről meg megy az Universal media server és látja is. A Serviio volt még felrakva és azt használtam utoljára de az nem látja.
Úgyhogy elég érdekes és szétvet az ideg. Nyomtam egy gyári beállítást és így se megy.
Pontosan látja a wifit és fel is csatlakozik, de ha rámegyek egy alkalmazásra akkor azt írja hogy csatlakozzak.
Szoftverfrissítés be volt kapcsolva, lehet elcseszett valamit?Ötlet?
-
ctrlaltdel13
őstag
Sziasztok. Kimondottan mozizáshoz szeretnék 55" tv-t venni.
Természetesen Panasonic ami szóba jöhet.
Most egy txl47et60e amit használok,teljes megelégedéssel. Ilyen tudásút szeretnék csak nagyobbat,semmi 4k, 3d és egyéb flanc,csak jó panel és szép kép ami fontos(24p lejátszás). A pana oldalán néztem egy tipust,de itteni oldalakon nem találom,ha valaki felvilágosítani,mi annak az európai megfelelője. Tx55ds503e Esetleg ajánlhatnátok tipust,ami már bevált valakinek. Köszi a segítséget. -
halijani
csendes tag
Sziasztok,
Alig találok leírást/véleményt erről a készülékről:
Panasonic TX-48C320EValaki pár szót tudna írni róla?
Köszönöm
-
peter9228
aktív tag
Sziasztok!
Találtam az egyik boltban egy TX-42A400E-t 90k-ért. Szerintetek jó vétel? Semmi smart funkcióra nincs szükségem, csak film menne rajta USB-ről vagy laptopról.
-
Dareiosss
senior tag
A CS630 Edge ledes és VA panelos?
-
törölt tag
válasz
junior11 #4015 üzenetére
Igen, és nem is a 3D a legfontosabb probléma, hanem az, hogy annak okán és azzal együtt a jobb FHD tévéket is kukázzák, mint ahogy a Sony is már nem csinál 2016-ban W8-as FHD tévét. Mobiloknál meg jönnek ki az új X és Z szériák ész nélkül, mert arra koncentrálnak inkább.
-
törölt tag
válasz
junior11 #4008 üzenetére
A Panánál az is pozitív, hogy nincs görbe tv, már csak az az 1 szem OLED tévéjük maradt ívelt kijelzővel.
A samsungnál asszem még tovább tart az ívelt baromság és a 4K őrület idén is. A 3D-t kidobták az ablakon teljesen, már a felső kategóriában sem lesz.
Tavaly volt 1 középkategóriás FHD tévéjük ugyan, de itthon csak az ívelt változatot forgalmazták hivatalosan, az egyenes változatot nem. Lehet idén is így folytatják.
-
junior11
veterán
Panasonic 2016 TV line-up: [link]
-
virkir
veterán
válasz
szigpet1982 #4001 üzenetére
Nem a méret a lényeg, hanem a kódolás és igen, nem sd kártyáról nézünk filmeket.
-
oszy
veterán
válasz
szigpet1982 #4001 üzenetére
Az enyém: NE memóriakártyáról nézz filmet!
-
szigpet1982
csendes tag
Sziasztok!
Egy CS630-nál mekkora méretű 1080p-s filmeket lehet nézni a tv-n, amit "el kell bírnia"? Nekem most egy 12 Gb-os 1 óra 50 perces film a vége felé amikor sok hirtelen cselekmény történt + szakadó eső meg verekedés akkor szaggatott, de annyira hogy túl kellett tekernem, mert nézhetetlen volt. Egy Class 10-es memóriakártyáról néztem.
Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- fűnyíró traktor
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Futás, futópályák
- Mini PC
- iPad topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest