Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Micro Four Thirds
- Milyen SSD-t vegyek?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
válasz
csalafinta65 #1667 üzenetére
Ha már megneveztél a hozzászólásodban barátom , hagy válaszoljak neked (immár többedjére)
Amit -úgy látszik- képtelen vagy felfogni:
1. Ez egy speciális fórum (Panasonic) így nem is túl udvarias trollkodva idejönnöd, szidva az adott márkát, és osztani az észt (főleg hogy vélemény hiányában szenvedsz) Én sem megyek -zöld robotos fanként- az almás fórumba, földig lehordani a szifont. Nem szeretem, de megtartom a véleményemet.2. Az általam birtokolt ÉS NAGYON SZERETETT TX-48AS640-es modellt sosem állítottam be a világ legjobb TV-jének (lévén hogy neki is megvannak a korlátai) De szerintem ő most a jelenlegi legjobb ár/értékarányú Panasonic TV-k legjobbika (érted, hogy mit akarok mondani, van nála sokkal jobb, de nem ennyiért)
3. Az hogy neked nem jön be a 640-es modell vagy a Panasonic 2014-es Line Up-ja már elsőre is felfogtuk, nem kell minden héten/hónapba a fejünkbe verned.
Az 1.es ponthoz visszakanyarodva, azt szajkózod amit mástól hallasz/olvasol. Sajnálatodra, általában minden fontosabb Pana hírt elolvasok, így az itteni oldalon lévő múlt heti plazmás "kesergőt" is[link]. Bár nem értek egyet az íróval, mert egy újságíró -legyen még oly' plazma fan is- nem láthatja át annyira a miértet, mint a Pana pénzügyi szakemberei. De ezt a dolgot neked már nem kellene "véleményezned", azaz duplikálnod.
Aztán ott van a Philips fórum, látom oda is írogatsz, persze nem annyira nagy arccal, mint ahogy itt teszed (tehát neked is új volt pár hónapja a Philips márka, itt egy kicsit máshogy jött le az egész)4. Úgy érzem, hogy sokszor elhamarkodott véleményt alkotsz, amit egy vita esetén nem is igen védesz meg (mmint a véleményedet) így gondolom ezt a Panáknál is (feltételezve, hogy nem rendelkezel otthon a 2014-es teljes Pana TV kínálattal) Az hogy te egy áruházban/szaküzletbe bemenvén látsz egy TV adást egy Panán még nem lehet véleményalkotó, lévén hogy mindenhol marketingpolitika miatt a legótvarosabb "parasztvakító" üzemmódra teszik a TV-t (dinamikus)
Összegezve, s még egyszer: nem azzal van a bajom/bajunk, hogy te a Philips márkád részesíted előnybe (szíved jogod), de nem kell lehordanod egy másik márkát -amit ezek szerint- nem is igazán ismersz ill nem szeretsz Csak akkor nem értem, hogy miért kell itt jelen lenned? (erre ugyebár már többen felhívták a b. figyelmedet)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest