- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
''Kíváncsi lennék, hány géphasználónak igazán fontos a 35-420 mm ekvivalens fókusztartomány.''
Pl. a megszállott makróbu***iknak. Raynox DCR-250 előtétet fel és készülhetnek is a levéltetvek házaséletét bemutató extrémmakrók. Ezeket nagylátón nem lehet elkészíteni. Nagytelében igen. Az FZ20 alap nagytelében (ekv. 432 mm) 2 m-es közelpontja az előtéttel 10-15 cm-re esik vissza. A DOF itt f8.0-án kb. 1-2 mm.
Amíg nenm kezdtem el makrózni én sem használtam ki a maximális telét.
Analóg SLR gép mellé nem árt egy jó minőségű szkenner, ha digitalizálni akar. Valamint a digitális technika összes előnyének annyi...
Az általad említett gépek az összes kategóriatársukkal egyetemben nem hobbigépek, hanem olcsó, vagy kevésbé olcsó családi emlékfotók készítésére szánt automata gépek. Hiába lehet egynémely tipusukon manuálisan is állítani lényegében mindent, az ezeket megvásárlók 75-80%-a kizárólag a szivecskés módban hajlandó illetve tudja használni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest