Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
IZGŐ-MOZGÓ
csendes tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Az eddigi írásokból arra következtetek, hogy akinek Intel CPU-s a gépek annak nincs gondja a VGA driverrel. AMD proci esetén ez a hiba fennáll. AMD-től letöltött hardver felismerő sem találja meg a VGA kártyát.
Ezért kérdeztem meg, hogy az eredeti telepítés megvan-e még a kiszerelt HDD. Ha megkérlek meg tudnád azt csinálni, hogy visszateszed a gyári HDD-t és Bell szoftverrel készítesz egy driver mentést. Lehet, hogy csak a Bell szoftverrel lehet visszatenni ezt a mentést. Akkor szopó ágon vagyok. Vagy még egy lehetőség. Sector-by-sector átmásolni másik HDD-re.
Ezekben kérhetem segítségedet?Ugyanazt a drivert tettem fel, amit itt írtál. Hibaüzenet nélkül felment. Ennek ellenére az Eszközkezelőben még mindig szabványos VGA vezérlő szerepel.
=WiNTeR= kollégának üzenem, hogy noti regisztrációnál megkérdezték, hogy hány és a gari. És ott bizony felkínálta a 2 évet. Lehet, hogy Magyarországon a kereskedők nem vállalják be a 2 évet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon G10// fóliás új kijelző! //Core i7 1260P //16Gb /512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V15 /I9-13900H/16GB 512 GB SSD NVIDIA RTX 4060 8 GB 165Hz
- MacBook Pro Retina 15", i7, 16 GB RAM, 250 GB SSD, új akkumulátorral
- Bomba ár! Dell Inspiron 17 5770 i7 I 8GB I 128SSD+1TB I Radeon 4GB I 17,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Xiaomi Watch S4 okosóra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest