Új hozzászólás Aktív témák
-
zsakaizoltan
tag
Olyanba kérném a segítséget, hogy vettem egy új routert itthonra, rendbe be is állítottam, viszont ezzel sokszor "akadozik" a net, és a hiba a notimban van, mert egy másik notival is kipróbáltuk, és ott tökéletesen megy..
Tudnátok ajánlani egy olyan drivert, amit ha felrakok, ez a hiba megoldódik, mert ami a gyári cd-jén volt, azzal csinálja ezt a problémát.
A gp pontos típusa: Packard Bell Easy Note Fr4244-hr-252HG
köszönöm előre is. -
desigo
senior tag
Üdv!
2 év (garancia lejárta) után egy EasyNote TM81-es kijelzője nem éled fel bekapcsoláskor.
A venti felpörög és mintha üzemelne.Tudnátok ajánlani korrekt szervizt Pesten vagy Pest megyében?
Előre is köszönöm. -
daniel20
tag
Sziasztok!
Az mitől lehet hogy a GT540M nem kapcsol be? Úgy értem, hogy játék alatt nem kapcsolnak be az órajelek
pl.: a beállított órajelek 750/1500/950 - tartósan tunninggal használom - de játékok alatt csak 203/405/324 en jár a gpu???? ez mi ???
u.i.: restart megszokta oldani ... de azért zavaró amikor nem számít rá az ember
-
Code: 47
tag
Sziasztok!
Szerintetek honnan érdemes N970 processzort beszerezni és mennyi kb. a reális ára?
TK-81-be lenne!Előre is köszönöm a választ!
-
gabe_
őstag
Én sosem használtam a cd-n kapott power management programot, a windows saját energiamanagementjére bízom. Max a fényerőket állítom be, ahogy nekem tetszik, meg a képernyő lecsukásakor teendőket, eddig nem volt ilyen jellegű problémám. Először megpróbálnám uninstallálni ezt a Packard bell progit. Ha ez nem segít, esetleg egy aida 64-el meg kéne nézni az akksid elhasználódását (lehet, hogy 95%-ot mutat, de ez rohamosan csökken). Tényleg meddig bírja normális használattal az akksid?
-
Bibby
addikt
Ott már mindent átnéztem, de ilyesmi egyáltalán nincs. Arra van opció hogy tétlenség esetén halványítsa x perc után, de akkor is ha hozzáérsz újra a normál fényerőre kapcsol.
Most viszont pont hogy ezeket böngésztem, megint levette minimumra, alig 5-10 perce húztam le a hálózatról, akku 95%-on...Elvileg fel van telepítve egy olyan program, hogy "packard bell power management", de én ezt sehol nem találom, ez valami passzív dolog, ami a háttérben megy?
-
daniel20
tag
eladó gamepad
-
Bibby
addikt
Van egy TK81-em, gyári win7-tel. Ha akkuról megy, akkor bizonyos idő után leveszi a fényerőt a minimumra, (akkor is ha épp használom közben) mindegy mekkora a töltöttsége. Nem találtam hasonló beállítási lehetőséget, valaki tudja mi lehet a megoldás?
-
-
Tomocop
csendes tag
Hali!
Lassan 2 éve, hogy vettem 1 Easy note TK 81et (P340 AMD 2.2, HD5470, 3 gb ram.) Kb. Aug. óta azt csinálja, hogy megy a gép és teljesen random módon lefagy de ugy h az llapot jelző ledek is a Windows is minden semmire nem reagál tényleg mint akinek nyomtak egy stop gombot. Egyetlen megoldás van ilyenkor az 5mp kikapcsolás. A fagyások tényleg random jönnek tehát van, hogy használom a gépet ott hagyok 5 percre lelockolva (fut 1 chorme 1 outlook és kész) és monjduk meghal a bejelentkezésnél és semmire nem reagál vagy filmetnézek sima Xvidet tahát nem is az leterhelem full HD val és akkor is boom megfagy a filmeknél. Van olyan nap, hogy nem csinálja, de van olyan h 2-3 alkalommal is tehát nemtudom hova tenni.
Vagy 10x volt windows felinstalálva rá (különbözö driverekkel és különbözö tipusú windowsokkal de csak 7esből) merevlemez csere is megtörént memoria teszteket is futattam mind mind negativ volt. Meg szervizbe is volt de ott balfaszok voltak és semmit nem kezdtek vele majd visszaadták, hogy megy ez... Erre most nem térnék ki.
Szóval 5letem sincs egyedül a melegedés jutott eszembe, de hát annyira nimcs leterhelve a gép és amikor ezek történnek, futattam prociterhelést semmi nem történt meleg volt de nem állt le és játékokknál a legkevésbé szokott előjönni.
Valakinek 5let? Alaplaphiba??? :S
üdv
tomo -
kengyel
nagyúr
Sziasztok ! Most érkezett hozzám Ez a gép és 2GB-ram van benne de sehol nem írja hogy lehet e 4GB-ra bővíteni. Ha esetleg valakinek ilyen gépe van akkor írja már meg hogy lehet e bővíteni a lapost
Előre is köszönöm.
-
Ombi5
őstag
udv. Nemreg szereztem egy laptopot packard bell ugye, de sehol se talalok se SNId se serial number alapjan drivert. 1 napos a cucc es vicc,h incs ilyen laptop. Hivatalosan boltba vettem,de nemvolt driver cd-je. Tipusa: Model NO: Q5WS1 Tud vki ebben segiteni?
-
Beach
csendes tag
-
Beach
csendes tag
Sziasztok.Rendeltem Egy Packard Bell Easynote-ot.2,3ghzx2 amd 3gb dd3 rammal,512mb ati radeon hd6470-el!Vélemények erről?Keresgéltem de nem találtam konkrétan ezzel a kiépitéssel erről tesztet.Keddre ér hozzám gép.A teljesen pontos típusát nem tudom,ezért nem találtam semmit.Mondjuk én játékra is használnám(Cod4 modern warfare leginkább).
-
alias_Csiszi
csendes tag
Erről mit gondoltok?
www.pc-outlet.hu/images/Packard_Bell_TSX66-HR-461HG_DOS.jpg -
cellpeti
nagyúr
ez a live updater való is valamire? mert a TJ65höz nem talál semmit
-
pike1
csendes tag
Hello!
Nem tudom pontosan hova írhatnám ezért ide írom.
Adott az alábbi noti Packard Bell EASYNOTE F4085-GN-459HG. Nagyon nagyon melegszik. Volt, hogy már ki is kapcsol mert elérte a 90°C-ot játék közben. De a maxonok ilyen 84-87°C szokott lenni. Játék közben mostanában 75-80°C között van. Ez normális?.
Nos ez még annyira nem is zavarna, de ami igen az az, hogy a játékok szaggatnak. Nem tudom, hogy ez a melegedés miatt van, vagy más miatt-e de idegesítő. Adott egy példa ami minden játéknál előjön: pl. Aion, elindítom játszok pár percet és a 45-50 fps leugrik 20körülre, vagy alá. Ez nem jön helyre, csak akkor hogyha lerakom tálcára a játékot, és visszalépek bele. Ekkor megint szépen megy 1-2 percig vagy addig se. És minden alkalommal mikor ezt eljátszom megy normálisan, aztán rosszul.
Szerintetek ez valami hardveres gond, vagy a melegedés lenne az oka?
Ajánlanátok valami jó noti hűtőt amivel ez orvosolható lenne? Ha vennék egyet ez a jelenség megszűnne? Valaki tapasztalt már ilyet melegedés miatt? -
szabolcs7507
csendes tag
Sziasztok van egy easyNote Tk 85 gépem
Most tettem fel rá uj op rendszert mert az előző összeomlott!!!!!!
De sajna csak Xp-m van. nem találok hozzá Drivereket!!!!!!!
A packard bell oldalon a gépemhez csak win 7 és 8 van
Hol találok megfelelő drivereket!!!!
Ami fontos lenne egy wifi és egy videó Driver!!!
Előre is köszi a segitségeteket. -
carolyne
csendes tag
sziasztok. vettem nem rég egy packard bell notebookot, és telepítve lett rá a win7, de nemtudtam hogy a driverek rajta vannak a gépen, és így nem tudom elérni őket.hogyan tudnám telepíteni őket ? (win7 e lett törölve, de így meg csak annyit ír, hogy hiányzo bootvalami.. ) tudnátok nekem segíteni ? előre is köszönöm
-
daniel20
tag
Nem kell valakinek Guild Wars 2?
-
gabe_
őstag
válasz
Cobra652 #1553 üzenetére
Az én esetemben a procicserét nem tartom indokoltnak, nem igazán használok proci teljesítményt igénylő programokat, az a pár játék, amivel játszok néha, elvan a P360-al. Ezért is választottam inkább az ssd és a memória bővítés irányát. De ezek csak az én egyéni igényeim, másnál persze nem biztos, hogy ugyanez a helyzet.
-
gabe_
őstag
A cikk elején még nagyobb teljesítménybeli javulást vártam, de csalódnom kellett. Egyenlőre szerintem marad benne a gyári. Nagyon sokat hozott viszont az ssd. Látványosan gyorsabbnak érződik a gép. A régi vinyót viszont megtartom, rendeltem egy ilyet. A DVD-t úgysem használom, szinte csak Windows telepítéskor.
Ami fejlesztést még szeretnék, láttam, hogy a cikkíró is bővítette a memóriát 8gb-ra. Eddig azt hittem, hogy csak 4gb-ig lehet, de ezek szerint ezt rosszul tudtam. Manapság egész olcsók a ddr 3 laptop ramok, így karácsonyra valószínűleg inkább erre fogok beruházni.Cobra652: Köszi a videót, mindenképpen hasznos lesz, mondjuk a hűtés takarításához, el is mentettem a könyvjelzőkben.
-
Chabee
tag
Sziasztok!
Kinéztem egy ilyet:
Packard Bell TS44-SB-454HG
Innen:
Vélemények, tapasztalatok, milyen konstrukció, mennyire megbízható és tartós, stb?
Köszi!
-
Hosssszu
őstag
Jó múltkor kerestem packard bell laptopomhoz manualt (F4011BZ), most megtaláltam: [link] Remélem valakinek a segítségére lesz. Olyan mint amit kerestem, de nem a 450-es APU-val, hanem a 350-esel szerelt géphez való. Minden másban megegyezik.
Csak hogy a kereső is jobban rátaláljon: F40110BZ P5WS6 -
Pityu.
nagyúr
válasz
daniel20 #1532 üzenetére
Na kipróbáltam telepítettem a windows 8 at,már kezdtem anno lemondani a laptopomról,mikor két éve vettem tök gyors volt ugye bár windows 7 volt rajta aztán nyár eleje óta valamiért teljesen le volt lassulva,már tiszta ideg voltam,és ez most dúrva a windows 8 al mintha újra született volna,megint gyors meg tuti alig hiszem el,azt hiszem windows7 nél az átlag 4,9/5,0 volt itt meg csak 4,7 de ilyen adatokat az nem írt ki ott a windows 7 nél azt hiszem a winyóra írta a leglassab eredményt itt a videó kari de a számok szerintem magukért beszélnek tök jó
-
Hosssszu
őstag
válasz
memezoli #1536 üzenetére
Szia!
Próbáld ki az unknown device-s nevű progit. Általában az segít driver keresésben.
Egyébként én is packard bell+bluetooth párosítással szívok. A honlapon legalább 3 bluetooth drivert találtam. Még nem volt türelmem végignézegetni az összeset...Viszont nekem is lenne egy kérdésem: AMD E450-es laptop proci(APU) cserélhető-e nagyobbra?
-
memezoli
csendes tag
sziasztok!!!!! vettem egy packard bell TSX66HR-461-EST!!! AZT MEGÉRTEM HOGY A GYÁRTÓ NEM AD HOZZÁ TELEPITŐ LEMEZT DE azt már nem tudom meg érteni hogy a honlapon fent lévő driverek miért nem jok a laptophoz!!!! tőbb száz pc-ét és laptopot telepitettem de ilyen macerás gépet életembe nem láttam még!!!! a bluetooth driver telepitése után sem jo a bluetooth!!! (ATHEROS AR5BBU22) SEGITSETEK HOGY MIT CSINÁLJAK VELE HOGY JO LEGYEN!!!!?? KŐSZI
-
daniel20
tag
Hali! Tuningolnám GT540M gpumat. TK85ös lappal szerelt gépről van szó és nem igazán tudom meddig mehetek el stabilan.
Olyan véleményére vagyok kíváncsi aki már tuninggal használja ezt a gpu-t, tartósan és persze gondok nélkül. Szóval az érdekelne: mivel húztad? meddig húztad? hőmérséklet hogy változott? és használsz e külső hűtést? -
Pityu.
nagyúr
Window8 ata karok rakni a packard bell TM85 laptopomra,de nem találtam frissített drivereket,csak windows 7 hez valót,azt olvastam hogy a windows 8 a legtöbb régi hardvert támogatja,felrakhatom a win7 drivereket is?
-
Hosssszu
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Packard Bell laptopot. Kellen nekem hozzá manual, de nem találok sehol. Illetve találok, de csak felületeset. Nekem olyan kellene ami leírja hogy hogyan kell szétszedni, hol van benne a wifi kártya, lehet-e bele tenni wwan modemet, stb, stb... Talán "service manual" kategória ez már. Szóval ha valaki tud, akkor legyen szíves linkelje.Típus: EasyNote_F4011-BZ-HG
Előre is köszönöm!
Üdv.: Hosssszu
-
-
kokeny92
tag
Sziasztok.
Van egy Packard Bell TSX66-HR-461HG notebook. Nem járt hozzá semmi cd :S
Ezekhez direkt nem adnak semmit? Honlapján meg 1 driverből van fent 3 féle wireless driver, 2 touchpad, 4 blutoot stbNvidia 530-as vga van benne mégis van ATI driver is köztük, jó azt mondjuk felismertem..
De pl blutootból mindet fel kell tenni? vgaból ? wirelessből?
(http://www.packardbell.hu/pb/hu/HU/content/download) -
daniel20
tag
válasz
PLaci58 #1500 üzenetére
Hali.
Olyan gondom lenne hogy a laptopom hangszórója ( az az egy ) sistereg amikor hangot ad ki és a hang megszűnése után is sistereg még egy pár másodpercig.
Példa.: óra mellett a hangerősávon kattintok valahova akkor alapértelmezés szerint pittyen egyet a windows nah ez a pittyenés megszűnik, leáll az effektus és a hangszóró sistereg még egy pár másodpercig.
-
skul0
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1523 üzenetére
Csak alap dolgok lennének AutoCAD-ben. Gondolok itt gépészeti alkatrészek/elemek megrajzolására 3D-ben, majd azokból pl 2D-s rajzok képzésére.
Egyenlőre még megfontolom ezt a prociváltást. Izgat a téma, de megvárom a kolléga tapasztalatait. -
Pár plusz infó
1. ha garanciális még a gép, akkor jó ha tudod, hogy a CPU és táp cserét csak szervízben lehet elvégeztetni, egyéb esetben azonnali garanciavesztéssel jár.
2. "Na meg mostanság jön képbe a 3D tervezés, úgy hallottam ahhoz is erős vas kell..."
nem tudom mégis milyen kategóriájú 3D project-ekkel szeretnél foglalkozni, én tavalyig foglalkoztam CAD-el(AutoCAD), legyen annyi elég, hogy 64G RAM, 2 db 2 magos Opteron, meg kb 3500 dolcsis videokari és 1300W táp volt a gépben. Volt olyan project(videobejárást kellett készíteni), amit így is 2 napig renderelt(FullHD, 25Fps, RAW)... Szóval ha nagyon alap dolgokkal szeretnél foglalkozni 3D-ben még akkor is erősebb lapos kell/célszerű, ha már izmosabb project-ek is képbe kerülnek, akkor a power/extreme felső kategóriás laposok jöhetnek csak szóba, a fennemlített "durvább" projecthez(ami azon a konfigon is 2 nap volt) meg a legerősebb laposok is felejtősek. -
skul0
aktív tag
Akkor én még várok vele egy kicsit, ha neked belekerült, oszd meg a tapasztalataid kérlek, kíváncsi leszek rá!
gerner1
Köszönöm a kimerítő választ! Nekem pont játék miatt kellene, amikor heti egyszer eljutok oda hogy lazítsak vele, akkor azt meg tudjam tenni. Na meg mostanság jön képbe a 3D tervezés, úgy hallottam ahhoz is erős vas kell... -
gerner1
nagyúr
skul0
Nem, nem ajánlatos . Legalább is köznapi értelemben. Mindenki sk dönt arról, hogy az igényeinek megfelelőt miként alakítja ki. Az elmúlt 1 évben én 23-25 db, főleg subnotebook, és netbook -ba cseréltem CPU-t lényegesen nagyobbra. A normál notebook-ok esetében (15,6" kijelző ) nem tudok semmiféle meghibásodásról (eddig !!!!
). 6 esetben azonban (netbook) tápegységet kellett cserélni erősebbre, mert a gyári nem tudta hozni a stabil 60W körüli teljesítményt (a 35W TDP -s prockónak) , ezért állandóan lefagytak az első terhelésnél. 1 esetben (netbook) pedig új ventillátort kellett beépíteni, mert a meglévő már a CPU csere előtt is hangos volt, amit jeleztem is a tulajnak, még az upgrade előtt.
Elfogadom, ha valaki azt mondja, hogy az a 10W TDP különbség a teljes rendszerteljesítményt igénylő alkalmazásoknál (kemény 3D játékok főleg) számottevően igénybe veszi a coolerfan -t. Ugyanakkor, normál használat mellett, amelynél a használat ~20% -a átlagosan az extrém igénybevétel, szerintem nem okoz gondot. De ez az én véleményem. Ismétlem, hogy cél-sofware -rel nem mértem hőmérsékleteket, de normál használat mellett, a notebook (nem netbook!) esetében, ugyan az a ventill zaj mint előtte volt a kisebb CPU -val. De az is elképzelhető, hogy pusztán én vagyok siket, és azt a néhány dB különbséget nem veszem észre, ami egyébként van. Ezt is aláírom.
Amit én nagyon fontosnak tartok, az a megfelelően letisztított core felület, és maga a hűtőborda CPU-val érintkező felületének a tisztasága, és elfogadható minőségű hővezető paszta alkalmazása. Én OCZ pasztát használok, nem kommersz, de nem is kiálltanám ki a legjobbnak! Egyszerűen teszi a dolgát. Fontos még a noti rendszeres tisztítása is, amit én javaslok havonta 1x megejteni akkor is, ha nincsen "tuning" vagy CPU upgrade .... -
Tombi
őstag
Persze hogy ajánlatos, nézz meg proci teljesitmény teszteket. Én egy P6100-es 2 magos butitott i3-at (2000MHz) cserélek le i7 740QM-re ami 1.73GHz és 4 mag ! 6 mb l3 cache!
Rengeteget számít játékban, megrendeltem a procimat ebayről, már csak kellene valaki aki már szedett szét acert, packard bellt és be tudja nekem rakni. persze nem ingyen kérném -
skul0
aktív tag
válasz
gerner1 #1518 üzenetére
De ajánlatos egy ilyen csere? Úgyértem nem több a negatív hatása (pl melegedés, amit nem tud kellően elvezetni a gép), mint a pozitív? Igazából egy játékra is alkalmas gépet szeretnék, amin elfut a Battlefield 3 multi, mert jelenleg ez az i3 a kevés szerintem. Ha ezzel meglehetne oldani, hogy ne keljen gépet összeraknom, erősen elgondolkoznék.
-
gerner1
nagyúr
skulk0
Szerintem kb ua. mint a márkatársnak. Forrás lehet ebay, hardverapro.hu, használt notebook alkatrészekkel kereskedő üzletek, stb.. Nem lehet egzakt választ adni, mert nagyjából mindenki máshol találja meg a számítását. Keresni kell, előbb-utóbb lesz is. Feladni hírdetést, hogy keresel megvétere xxxx -t, stb. Én is innen, az apróhírdetések közül választva vásároltam.
-
skul0
aktív tag
válasz
gerner1 #1516 üzenetére
Hali!
Látom benne vagy a témában, lenne hozzád nekem is pár kérdésem. Az ilyen noteboookba való processzorokat honnan lehet külön megrendelni? Keresgéltem, hogy megnézzem milyen áron vesztegetik őket, de nem találtam. Egy ilyen vasnál is megoldható a nagyobb/erősebb processzorra való csere? Mik jöhetnek szóba? -
gerner1
nagyúr
Tombi
Nálam TJ75-be ugrott be i3-320 helyére i7-740QM. Sajnos én a RAM cserét nem úsztam meg. Szintén HM55. Nos 10W TDP eltérés van (a 920XM-940XM - nél már 20W... ), de ezen nem vettem észre semmi különbséget, zajra, ventill pörgésre. Igaz, nem is játszásra használom. Gondolom, spec soft azért mutatná a hőmérséklet különbséget. BIOS csípőből támogatta, nem reklamált ( pedig gyárilag csak i7-620M volt a plafon). Teljesítménykülönbség, SSD-vel megspékelve hatalmas ....
-
Tombi
őstag
válasz
gerner1 #1514 üzenetére
Szia!
Üdv és köszönöm a választ!
A chipset intel HM 55 Express.
A ram ami a gépben van 1333-as, és ahogy néztem a 4 magos procik 45wattosak.
A tápegység cserét még bevállalnám ahhoz, hogy müködjön.
De mennyi arra az esély, hogy maga a bios nem támogatja a procit..
Ezért érdekelne valami tapasztalat -
gerner1
nagyúr
Tombi
Az alalplapi chipset a lényeges. Első generációs i3 -i5 -i7 xx M prockók kompatibilisek a HM55, HM57 , PM55, QS57, QM57 -es chipsettekkel . A Sandy, és Ivy -bridge CPU -k már nem. Az általad felsoroltak első generációs i - sorozat.
Szóval 35W TDP -ig biztosan kivitelezhető ( ez felett csak a i7-920XM és i7-940XM van ) tápegységcsere nélkül. Ugyanakkor nem árt a RAM -okat is kicserélni 1333Mhz -esekre, a mostani 1066 -osokat. -
Tombi
őstag
üdv !
Van egy PACKARD BELL EasyNote TK85-GN-452HG
tipusu notim, és procit szeretnék cserélni benne /4 magosra szeretném böviteni/ a gond az, hogy a neten nem találtam cpu microcode listát hogy mit támogat a gép. Amit kereskedelemben kiadtak Core i5-ig azok a verziok 2 magosak voltak. Megnéztem van PGA988-as i7 quad ami megfelelne. De ez bizonytalan, valaki hasonlót próbált már?
P6100-et -> i7 quad core?Core i7-740QM
Core i7-820QM
Core i7-840QM -
-
gabe_
őstag
Üdv!
Vettem egy használt EasyNote TK81-et, még 3 hó gari van rá. Nagyon meg vagyok elégedve vele, egyedül két dologban rosszabb, mint az előző HPm. Egyik a touchpad, de mivel nagyrészt USB-s egérrel használom, így annyira nem zavar. Esetleg egy másik driverrel megpróbálom orvosolni (néha erősebben kell simizni, néha gyengébben is érzékel, ugrál a kurzor). A másik a beépített hangszórója gyengébb, és csak monó, amivel szintén együtt tudok élni.
Ezek ellenére mindenképpen pozitív csalódás volt számomra, a teljesítménye számomra teljesen rendben van, a hűtése egyértelműen csendesebb. -
Rambi
tag
A régi pasztát le kell törölni, de vigyázz vele, mert nagyon kemény, törlés közbe nehogy megugorjon a kezed, mert akkor kárt tehetsz a lapban. Gyógyszertárba kapni 90%-os alkoholt, egy vattapamacsot átitatsz és megtörlöd a procik felületét és a hűtőét is. Azután nyomhatod rájuk a friss pasztát.
Milyen pasztát akarsz használni?
-
skul0
aktív tag
Hála egy fentebb linkelt szétszedési videónak, én is sikeresen szétszedtem a lapost, és alaposan kitakarítottam. Mondanom sem kell, egy éves a gép, és igen sok por kijött belőle, a ventinél rengeteg porcsomó volt.
Egyértelmű a javulás, már régóta nem hozta új formáját a gép, folyton túlmelegedett játék közben, és emiatt csökkent a teljesítménye, de most újra a régi. A hétvégén szerintem a pasztát is újra kenem benne, mert az is eléggé szegényes volt, reményeim szerint azzal is tovább javul. Aki ért hozzá/csinált már ilyet: ilyenkor a régi paszta maradványait gondolom le kell kaparni, ugye?
Én mindenkinek javasolnám, hogy vigye el kifúvatni, vagy ha bátor, tegye meg otthon. Bár utóbbival vigyázni kell, egy kis pecket nekem is sikerült letörnöm... -
.:Kristian:.
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #1497 üzenetére
Értelek, akkor sajnos passzolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/240SSD/Nvidia2GB/Magyar/Excellent)
- Latitude 7330 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-1235U 16GB DDR4 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Ryzen 7 CPU-k
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest