Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
.:Kristian:. #1495 üzenetére
Igen, két VGA-s, de nem lehet letiltani, mert az i5 CPU révén van egy Intel HD3000 (ugye ez a CPU-ba van integrálva) illetve egy Single AMD VGA.
BIOS-ban az egyetlen állítási lehetőségnél (Graphics Mode) vagy Integrated vagy Switchable lehetőség van.Korábban nem írtam, de az AMD oldaláról lévő Utility sem ismeri fel a hardver-t (nem ismeri fel az AMD VGA-t), sajnos ez az ablak jelenik meg.
Természetesen azt is próbáltuk, hogy más gyártónál keresgéltünk driver-t, de ez idáig mindhiába(Packard Bell nincs ott a linkben).(Hogy ez se legyen elég, sajnos nem nálam van a lapos, hanem pár ezer kilométerrel arrébb)
Szóval ezért kellene az eredeti, a laposhoz mellékelt telepítőlemezen lévő driver. Valószínűleg az összes LS11HR szériába tartozó megfelel, ezért lenne jó, ha valakinek meglenne(vagy ha nem is telepítőlemezen lévő, de 100% működő legyen).
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #1494 üzenetére
Két vga-s noti? Ha igen, tiltsd le a biosban az integráltat és fel fog menni a catalyst. Nálam is ez volt a probléma és megoldotta.
-
Packard Bell EasyNote LS11HR-147GE laposhoz keresnék kifogástalanul működő VGA driver-t, az AMD Radeon HD 7670M 2G kártyájához.
A gyári oldalról letölthető teljesen totálkáros, a legújabb AMD mobility sem jó(eszközkezelőben felkiáltójeles a VGA és a Catalyst-nak is van gondja), egy Lenovo-hoz adott driver-t próbáltam még, ugyanazok a tünetek, mint a legújabb AMD driver esetén.Szóval aki telepítőlemezzel vásárolta, arról kérném a driver-t (W7 x64 alá) vagy legalábbis 100%-ban működőt.
Előre is köszönöm!
-
csiszar
csendes tag
Sziasztok!erről kérnék véleményt tőletek!!!
-
cellpeti
nagyúr
üdv
van egy EN TJ65ösöm, minden ok rajta, de a fényerőt szabályzó gombok nem működnek. Mit kell hozzá feltennem, hogy ezek is menjenek?
-
jagada
addikt
Sziasztok!
A Social Networks drivert nem találom sehol a PB oldalán, a gomb aktiválásához. Tudnátok egy linket ahonnan letölthetném? Korábbról már van egy driver, de azzal nem műxik. A tipus Easynote F4081. Win7 64 Bit.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Gutenberger #1480 üzenetére
Gutenberger
Itt is érdemes keresgélni : http://hardverapro.hu/aprok/hardver/memoriak/notebook_ram/ddr3_ram/listaz.php
Mivel i5-480M , neked 1066Mhz -es is elegendő volna. Gyorsabb DDR3-at rakhatsz bele ( az is 1066 -on fog szaladni ), csal lassabbat ne. A meglévő moduljaidat pedig megpróbálhatod eladni. Vagy esetleg keresel bontott notebook -kal - alkatrészekkel foglalkozó üzletetet, és ott veszel. Talán a meglévőkért is adnak némi pénzt...
-
Gutenberger
tag
válasz
gerner1 #1479 üzenetére
Köszönöm a választ, ami biztató
Tehát megoldás lehet, ha veszek bele 2x4gb ramot. Ezzel kapcsolatban tudnál esetleg tanácsot adni, hogy milyet vegyek és hol, ill. én is tudnám-e cserélni (hasonlóan az asztali gépekhez), vagy vigyem szervízbe és akkor persze hova érdemes?
Bocs a sok kérdésért, csak szeretnék javítani a helyzeten...
-
gerner1
nagyúr
válasz
Gutenberger #1478 üzenetére
Gutenberger
Nos, új korukban sem voltak ezek "gamer laptop" -ok. A 3GB RAM , lehet kérdéses. Amennyiben kapacitás méretűkben asszimetrikusak, akkor nincsen dualchannel RAM elérés. De, önmagában a 3GB is bizony kevés.... A 3GB-ból legalább olyan ~1,6 -ot felemészt az op-rendszer. A szükséges többit pedig a virtuális memóriával biztosítja a rendszer, természetesen úgy, hogy a lassú vinyóra ír-olvas ...... A dualchannel RAM elérés, az csak azonos méretű modulok esetében működik. Ez is ad némi teljesítménytöbbletet, hiszen a prockónak kevesebbet kell várakoznia. 8GB az igazi (2x4GB), mert akkor már nyugodtan ki lehet kapcsolni a winfosban virtuális memóriát, ami megintcsak javít a teljesítményen.
A vírus ellenőrző, illetve ehhez hasonló progikat is érdemes kikapcsolni game -lés előtt, mert azok megállás nélkül elviszik a rendszerteljesítmény egy bizonyos hányadát.
VGA ezekben nem cserélhető.
Nekem TJ75 -ös van(i5-430M) 8GB RAM-mal, SSD-vel, szintén ugyenez a VGA, és vram. Persze nem max beállításokkal (inkább jó közepes), de szaggatásmentesen fut a gta4 is.
-
Gutenberger
tag
Sziasztok!
Adott egy PB easynote tm85-jo gép, ati mobility radeon hd 5470, 512 vram-mal, i5-480m proci, 3gb ram.
Még a 2008-as játékok is akadnak, nehezen mennek (pl gta 4). Ez normális, vagy valami nincs rendesen beállitva.
Ill. lehet-e ebbe a gépbe új videokártyát rakni, vagy vmi. Bocs, ha nagyon dilettáns a kérdés, nem nagyon vágom ezeket.
Köszönöm előre is a segítséget! -
gerner1
nagyúr
válasz
Csengi13 #1473 üzenetére
Csengi13
Akkor, elképzelhető, hogy azok a 2x1GB-os modulok nem működnek együtt, abban a masinában, hiába egyformák. Sajnos előfordul az ilyesmi. Amennyiben van lehetőséged, akkor próbálgatni kell tovább. Én nemrég adtam el egy szett DDR3-as micron modult (2x4GB). Amiből kivettem, abban működött. Ugyanakkor többen jöttek a notijukkal, amelyekben nem. Végül a 6. jelentkező gépébe lett jó a szett .
-
gerner1
nagyúr
válasz
Csengi13 #1471 üzenetére
Csengi13
Az az 1db modul, amely eredetileg benne volt, azt akármelyik RAM-foglalatba helyezve látja ? - Amennyiben igen, akkor a slot -ok valóban jók. Az 1db 2GB-os modult pedig lehet, hogy nem tudja kezelni. 2db, egyforma 1GB -ost kéne megpróbálnod. Nem kizárt, hogy az 1GB-nál nagyobb modul nem támogatott a BIOS által. A memoria bővíthetőséggel foglalkozó oldalakon, én is 2GB össz RAM maximumot láttam, de 2x1GB -os konfigurációban.
-
Csengi13
csendes tag
Üdv.
Problémám a következő.Adott egy Packard Bell Easynote MX36 noti.Leírása alapján 2gb-ig bővithető a memória.Jelenleg 1gb DDR2 van benne,de nem fogad el még egyet sőt egy db 2 gb-sat sem.Biosban sem látszik.Slotok jók és a memória modulok is ugyanazok.
-
Rambi
tag
sziasztok!
easynote f4085-gn-459hg gépem van, vezetékes internetet ha rádugom, nincs net rajta. Kábelt érzékeli, mert villognak a ledek. Rossz drivert raktam fel? Broadcom lan driver kell hozzá, a EN TK85, vagy rosszul tudom?
-
gerner1
nagyúr
Rambi
mSATA, parancsolj.... :
- http://www.pcdiszkont.hu/5536/kingston-ssdnow-64gb-msata-belso-solid-state-drive
- http://www.pcdiszkont.hu/5640/kingston-ssdnow-32gb-msata-belso-solid-state-drive
Egyébként engem is érdekelne a manőver, mert apósom EN MB65 -ösébe is ilyet pattintanék, ha valóban kiválóan müxik ...
-
gerner1
nagyúr
Urak !
Nem tudom, hogy a Packard Bell Easynote TJ75 / TJ76 / TJ77 / TJ78 tulajdonosok vannnak-e közetetek. Ezekhez a típusokhoz van it egy v1.26 -os BIOS, amelyben ki van nyitva egy csomó beállítási lehetőség, gondolom Tuninghoz. CPU, RAM stb....
Akit érdekel, innen letöltheti:
http://www.mediafire.com/?4x1evrrwafrtjpsTelepítéshez kell készíteni egy boot -olható MSDOS -os USB pendrive -ot (mondjuk). Ilyet, ezzel http://rufus.akeo.ie/ a progival könnyen,egyszerűen készíthet bárki .
- Felmásolod a megfelelően előkészített Pendrive-ra . Én javaslom, hogy a BIOS letöltése, és kicsomagolása után, a könyvtárat nevezd át, valami 8 karakternél nem hosszabbra.
- Gép újra indít.
- Újrainduláskor F12, és kiválasztani, hogy USB-ről bootoljon.
- Betöltést követően, belépsz a BIOS-t tartalmazó könyvtárba.
- BIOS.bat -ot futtatod.
- kb 1-3 perc, és kész.Nálam EN TJ75 -ön tökéletesen müxik.
Természetesen, mindenki saját felelősségre végzi el a BIOS frissítést !
-
sussa
csendes tag
sziasztok!
talán érdekel valakit:[link]
-
.:Kristian:.
addikt
Sziasztok!
Van egy bontásra ítélt Packard Bell EasyNote F4036-BV-111HG típusú notebookom. Ha valakit érdekelnének alkatrészek... [link] -
Rambi
tag
válasz
nagysandor88 #1448 üzenetére
nincs csatlakozó nekem se... pedig reménykedtem, hogy egy msatás SSD-t bele tudok tuszkolni...
-
Rambi
tag
válasz
nagysandor88 #1445 üzenetére
Köszönöm az ötleteket!
Igazából nem szeretnék semmit kiszedni a gépből, ezért keresem még mindig arra a választ, hogy van-e mSata a gépbe, mert az lenne a legjobb ha abba kerülne egy kis SSD. Találtam vmi foglalat szerúséget rajta, töltök fel majd képet, hátha vki felismeri. -
Zoli0726
aktív tag
Szia. Ha szem előtt tartod a sebességet, akkor én úgy csinálnám, hogy az optikai meghajtót kivenném, és vennék a helyére egy Ilyet és ebbe belepakolhatod a winyót, a winchester helyére meg az ssd-t, de ha legalább sataII van az optikánál is, akkor oda is nyugodtan be lehet rakni az ssd-t.
Ha gyakran szükséged van az optikai meghajtóra, és nem elég hogy otthon alkalomadtán esetleg beletedd, akkor egy külső usb-s tárat vehetsz 2-3 ezer forintért, és abba belerakhatod a hdd-t, ha beéred a 30mbyte/s -es gyorsasággal. -
Rambi
tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség noti fejlesztés terén.
Ilyen laposról lenne szó: PACKARD BELL EasyNote F4085-GN-459HGMemóriát és ssd-t szeretnék bele rakni.
Memóriából 1x4gb 1333mhz ddr3-mas van benne, vmi nanya márkájú. Ehez ha vennék egy más márkájú ramot, de ugyanúgy 4gb 1333mhz-eset menne dual channelbe probléma mentesen? Összesen vajon hány GB ramot támogat és milyen órajelűt?SSD-ből hogy tudnám megoldani, hogy benne maradjon a gyári vincsi is? van ebbe a gépbe mSata vagy mini pci express slot?
-
rozim
csendes tag
Sziasztok tudtok segiteni? Vettem egy Packard bell Easy note Ts Laptopot . Ezt irja ki a telepitesnel root@localhost. bettem a Windows Xp Cd és azt se ismeri fel .Mit csinaljak hogy feltudjam ra telepiteni a Windows xp . Elöre is köszönöm
-
Alex45
csendes tag
Szevasztok! Ma vettem egy Easynote F5211-BZ-231HG notebook-ot, a gyári CD-ről a drivereket rátelepítettem, minden működik, kivéve a billentyűn jobb felül a hangerő le-fel-ki gombok és az úgynevezett közösségi elérés gomb. Így sem zenehallgatás, sem filmnézés közben nem tudok hangerőt állítani bill-vel. Mi lehet a megoldás, kérem segítsetek?! Előre is köszi.
-
KisBundi
őstag
Vki meg tudja nekem mondani hogy a Packard Bell EasyNote TK F4081-SB 335HG milyen VGA-val van szerelve?
-
KisBundi
őstag
Vki megmondaná nekem miért akar megszabadulni mindenki egy TK81-es vagy TK F4081-es 6650-el szerelt változatától mindenki??
-
Ed07
csendes tag
Üdv mindenkinek? ÚJ laptopot szeretnék venni és a véleményeteket szeretném kérni h vegyek e packard bell-t megéri e megvenni. Nagyon tetszik a dizájn
meg a belső de az egy év garancia nem nagyon jön be. Kíváncsi lennék véleményekre tapasztalatokra. előre is köszi és erről a laptopról lenne szó: http://www.edigital.hu/Notebook/Packard_Bell_Easynote_LX.BW602.015_LS11HR-465HG_notebook_+_Windows_7_Home_Premium_64bit_operacios_rendszer-p273416.html
-
daniel20
tag
válasz
nagysandor88 #1428 üzenetére
Nekem ez az első notim ... ezen nincs ilyen grafikus felület ... kösz hogy hülyének nézel
-
nagysandor88
tag
válasz
daniel20 #1426 üzenetére
Hülyeséget ne beszélj. Nekem már nem egy notim volt, amin volt grafikus felület, és jelenleg olyan alaplapom van amihez meg nem tartalmaz a driver saját felületet. (Eddig minden eszközömben realtek hangchip volt).
A megoldás viszont tényleg az amit leírtál, de ott is széles skálán mozognak a beállítási lehetőségek eszköztől függően. -
daniel20
tag
de van
Óra mellett "Hangszórók"on jobb klikk és "Lejátszó eszközök"
"Lejátszás" fül és "Hangszórók"ra kattintasz azután lent "Tulajdonságok" gomb
"Javítások" fül
és itt megtalálsz mindent ha a megfelelő drivert raktad fel
laptopon ne keress olyan külön realtek programot mint asztali gépeken -
daniel20
tag
kipipálod a rublikát és next gomb
-
Rambi
tag
sziasztok
Tudnátok nekem linkelni normális hangkártya drivert, amihez van window7-be beállítási lehetőség. ilyesmire gondolok : kép
a gépem: easynote f4085 gn 459hg
a pb oldalán lévő tk85-ös drivereket telepítettem -
ilpe0920
csendes tag
Sziasztok!
easynote tm 87 laptoppal a következő problémám van: vmiért lehalkult, és vmi ventillátor pörög mellette, de nem a hűtés, hangfájl lejátszásnál mindig pörög, és néha vmilyen progi indításakor is. Drivereket chipset, audio újraraktam, de semmi változás. Please help
-
jagada
addikt
Azt meg tudja valaki mondani, hogy az Easynote TK-ba ez az egy árva kis hangszóró milyen teljesítményű? Venni szeretnék hozzá egy külső sztereó hangszórópárt, minél kisebb méretben a hordozhatóság miatt, de nem szertném, hogy a hangerő hasonlóan a gyárihoz túl gyenge legyen, filmnézéshez kellene.
-
Róka lány
csendes tag
Sziasztok!
Packard bell ts notebook-om van. Model: P5WS0
Olyan problémám lenne hogy sehol nem találok drivert a webcamhoz. Valaki tudna esetleg segíteni?
A választ előre is köszönöm! -
ludla
őstag
Sziasztok! Egy ismerősömnek telepítenék win7 egy EasyNote TS gépre, ehhez hol tudom leszedni a drivereket?
Model: P5WS0 -
Rambi
tag
Sziasztok
beázott a laptop billentyűzetem és sajnos zárlatos lett. Eleinte magától írt, rögtön neki estem hajszárítóval, most úgy áll a dolog, hogy a rendszerben az enter önálló életre kel időközönként, ami felettébb bosszantó. Win töltése közben bios sípolás van, ha lehúzom a noti billentyűzetét akkor normálisan tölt a rendszer, nincs hang.
A gépen van még garancia, vajon kezdenének valamit vele?
Honnan tudnék magyar nyelvű billt keríteni hozzá? (a beszerelést megoldom) -
Pityu.
nagyúr
Vagy mondjuk a wifi drivere nem lassíthat?
nekem ez van fent
Atheros Wireless LAN Driver
de olvastam hogy van Realtek is -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Samsung NP300V5A-S07HU, i5 2410M, 2 Gb RAM, 60 Gb SSD, GeForce GT 520MX dedikált VGA
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest