Hirdetés
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- Milyen videókártyát?
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bangesz
csendes tag
válasz
DamonBounce
üzenetére
Ez érdekes...
Nekem a bolt ahol vettem, User's Rendszerház, bolti (forgalmazó) 1 éves gari és kaptam egy piros színű lepecsételt lapot, melyen ez áll: 2 év (gyártói szervíz) garancia. Tehát ezek szerint nekem 2 év gari van a gépemre?
Típusa: PB TK81 RB-001HG -
Hawerr
tag
sziasztok
megtudnátok nekem mondani hogy mi a különbség ezek közt?
(a nevén kívül) 
Pakard Bell Easy note TK-81-SB 356HG
Pakard Bell Easy note TK-81-SB 456HG
Előre is köszönöm

-
HellGreg
őstag
Tényleg, azt tudni, milyen fajta hdd van ezekben a gépekben (márka)?
-
HellGreg
őstag
válasz
Atomreaktor
üzenetére
Amúgy amiben 540gt van meg egy kétmagos intel, azzal már elég jól el lehet játszani, nézd meg a notebookchecken, mit bír az a kártya. nem gyenge. 155k-ért 6650-nel is van, az meg bizonyítottan nagyon erős.
-
Atomreaktor
csendes tag
válasz
DamonBounce
üzenetére
ok, köszi

-
Sziasztok!
Meg tudjátok mondani, hogy a EasyNote TM81-ben hogyan lehet hdd-t cserélni? A billentyűzet alatt van, azt kellene kipattintani?
-
DamonBounce
tag
nem tudom, dobd fel a milyen notebookot topikban, ott tuti jó alternatívákat dobnak majd
-
Atomreaktor
csendes tag
válasz
DamonBounce
üzenetére
Ezekből ki lehet fogni max 140-ért olyat, ami játékra is elmegy?
-
DamonBounce
tag
válasz
Atomreaktor
üzenetére
Ugyanaz a kettő. Ugyanúgy néz ki ha kinyitod. Amikor notebookot vettem abszolút nem jártam utána melyik milyen. Gondoltam minden ami egy árkategória, az hasonló. Utána szidtam magam, cseréltem is toshibára.
Amit összeszedtem, hogy mi éri meg az a Dell, Toshiba, Msi, lehetőleg minél hosszabb (3év) garival. -
Atomreaktor
csendes tag
válasz
DamonBounce
üzenetére
Az Acer-ekre is igazak ezek?
-
DamonBounce
tag
Az összes PB-ről jő ha tudod, hogy 1 év gari van rá, azt is csehországban végzik, ha kell.
A billentyűzete mindnek lebeg, olyan művészien megy és szorul be alá a kosz, mint a mesében. Aztán próbálhatod ecsettel vagy bármivel kiszedni, nem fog menni. Ha elég jól beszorul lesz 1-2-3-5-6 billentyűd, amit csapnod kell, hogy írjon. -
Atomreaktor
csendes tag
Szia!
Én is ezt a gépet néztem ki, miután a geforce 540m-es acerek 140 alatt eltűntek

Mit kell tudni erről a gépről? Mennyit bír az aksija? Lehet azért játszani is vele?
Ha nagyrészt otthon lenne használva, akkor hogyan lehet az aksiját kímélni?
Köszi előre is az infókat

Van egy olyan érzésem, hogy mostanában már nem fognak csökkeni a laptop árak, úgyhogy lépnem kellene

-
DamonBounce
tag
Aó, ez aztán fájdalmas volt. Inkább az összeszerelés minősége egy 170ezres gépnél ugyanolyan fájdalmasan gagyi mint a 110ezresnél.
Az árát meg persze megéri, de azt az 1 év garanciát a falra kenheted. -
skul0
aktív tag
válasz
HellGreg
üzenetére
Épp tegnap voltam az egyik áruházban, ahol ott volt ez a masina (pontos típust nem tudok) 110-ért, meg mellette egy 170 ezres acer, melynek típusát szintén nem tudom, de nem is fontos most. Azt vettem észre, hogy pár apró eltéréstől eltekintve szinte ugyan az volt a két modell. A kijelző része a fedlapban különbözött, a csatlakozók ugyan ott helyezkedtek el, szinte csak a borítás volt az, ami nem egyezett meg.
Arra akartam ezzel célozni, hogy mivel ugyan az mind a kettő, (mivel az acer megvette a pb-t ha jól tudom) ezért az összeszerelés minősége hozza egy 170 ezres gép szintjét, a hardver pedig egy-két modell esetében tudjuk hogy elég pofás.
Kérdezte valaki az f4085- 459- és típust, nekem az van, és szerintem bőven megéri az árát. -
HellGreg
őstag
Kicsit tesztelgettem azóta az enyémet (LS11-HR050GE), gondolom nagyjából ugyanaz, csak a hardver nem teljesen. Tegnap akksiról neteztem, youtube, zene, miegyéb (játék nem), max hangerőn sokszor, kb 3 óra 45 pervet bírt az aksija. Heroes 6 maxon elmegy (nekem 6650 van benne, de az kb egál az 540gt-vel). sims 2 maxon tökéletes (feleségem jóvoltából). Ami kicsit zavar, hogy ha olyan szögből találom el a space gombot, nem mindig reagál rá. Meg lehet hogy ez már túlzott odafigyelés, de mintha egy picit könnyebben nyílna és záródna (lazul a monitor összeillesztése?). Remélem csak én parázom túl. Lehet van bennem egy görcs, hogy ez mégiscsak a legalsó kategória notebookban, ha jól tudom, és túl kritikusan állok hozzá, tény hogy nyugodtabb lennék, ha az eredetileg tervezett Dell vagy Lenovo jött volna össze. De eddig jók a tapasztalatok.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
HellGreg
üzenetére
Nem, egyszerűen elég nekem a 40 giga. Elve nem játszom, de még így is ráment pl a Mass Effect és maradt 4 giga szabad. Most hogy nincs fent játék csak az általam használt progik, így 11-12 gb szabad helyem van, de 16 szokott lenni, csak most épp látok valami nem ideillőt, ami foglalja a helyet. Mindjárt kigyomlálom.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
loopem
csendes tag
Igen arra gondoltam amin ezen esetben a linux lehet.
Nem tudjátok, hogy a logoutos teszt mikor fog megjelenni? Nagyon kíváncsi lennék rá. -
loopem
csendes tag
Sziasztok!
Ezzel a f4085-gn-459hg- s géppel minden rendben van? Illetve nincs semmilyen rejtett partíció? És még a garancia hogy működik? Be kell regelni a gépet, vagy csak simán garancialevél stb ? -
Rambi
tag
nektek nem lötyög ez a tápkábel bedugó rész?
vagy ez normális?
vagy csak nekem tűnt fel? -
HellGreg
őstag
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Energiagazdálkodási lehetőségek > (oldalt lent) Alvó állapotba lépés idejének módosítása > (Lent) Speciális energiaellátási lehetőségek módosítása, lesz ott egy csomó lenyíló menüpont, ott a hdd is...
-
loopem
csendes tag
Sztem is jó cucc ez a f4085-gn-459hg.
A Logout teszt mikor fog megjelenni? -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Az energiabeállításoknál kapcsold ki a merevlemez kikapcsolását.
-
HellGreg
őstag
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Nekem az asztali gépem csinált ilyet pár évvel ezelőtt, akkor ki se derült, mi a hibás, egyszerűen abbamaradt egy idő után. Talán érdemes külföldi fórumokon rákeresni, a garanciát még nem javaslom, mert lehet hogy hetekig nem látod viszont a gépedet. próbálj 3dmarkot, játékokat, másolást hdd-ről, futtass biosban ramtesztet, valahogy csak ki tudod szűrni, mi lehet az ok.
-
HellGreg
őstag
válasz
Gabesz1019
üzenetére
"olyan hangot ad ki mintha megakadt volna valami és újra elindulna" - ezt egy kicsit pontosabban körül tudnád írni? A hang hardveres lehet, vagy szoftveres?
-
Gabesz1019
senior tag
Valakinél jelentkezett már olyan probléma, hogy mintha egy időre megállna a laptop? Nálam játék közben olyat szokott csinálni, hogy játszok, egy idő után megáll a kép kb. 1-2 mp-re, azután tovább folytatódik a játék, és közben hallom, hogy egy olyan hangot ad ki mintha megakadt volna valami és újra elindulna. De ezt már csinálja böngészés és egyéb programok futtatásánál is, leginkább játék közben jön elő.
Packard Bell EasyNote TM85-JN-642HG
-
loopem
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a notiról:Tegnap láttam egy boltban 100-ért. Megéri az árát? Játékok hogy futnak rajta?
-
Rambi
tag
-
daniel20
tag
Friss tesztek. Dead Space 2 maxon 720p 30Fps de ez minden gépen ennyi, Crysis 2 Hardcore 720p 35Fps, BF3 High 720p 35-25Fps ... álomgép xD Dragon Age 2 DX11 High 720p 35Fps
-
Rambi
tag
válasz
MokiSenpai
üzenetére
nekem az everest azt írja, hogy egy slotba van 4 géza, szóval a másikba belefér mégegy

szerk: bár sztem felesleges 8 giga, az is csak melegítené a kicsikét
-
MokiSenpai
csendes tag
Valaki alánézett már az easy acces panelnek a F4085-GN-459HG-nál? Tényleg csak egy memória slot van benne? Mert gondoltam 8 gigával csak jobban muzsikálna egy kicsit.
-
talent
csendes tag
Ok. Köszi a gyors választ.

-
daniel20
tag
Nálam ha nincs semmi az hűtő előtt/közelében akkor az EVGA Precision ilyen 65-70°-ot ír. Pl. Crysis 2. De az asztali gépemben a GTS450 is felmelegszik ennyire, szóval szerintem sem vészes. Simán best buy a masina

-
Rambi
tag
szia, pár hsz-szel feljebb írtam: wifi téma...
talent: hát a régebbi játékok alatt annyira nem melegszik, de az újaknál rendesen fújja a meleg levegőt!! Szerintem nem vészes a hűtése...
-
kriszmy
csendes tag
sziasztok én kb 3 hete vettem egy packard bell easynote TK 85 4085 ös laptopot és olyan problémám lenne hogy a wifi drivert nem ismeri fel gyárilag linpus/linux volt rajta akk működött a wifi most viszont win 7 (64 bit) nél nem! hiába teszem fel a broadcom wifi driverét amit a gyári cdjéről tettem fel:S Valakinek valami ötlet?
-
talent
csendes tag
Sziasztok! Én is egy F4085-GN-459HG -t néztem ki, ahogy olvasom, szinte csak pozitívumok vannak róla. Annyi lenne még a kérdésem, hogy játék közben mennyire melegszenek a dolgok a notebookban?
-
daniel20
tag
Tegnap kipróbálhattam végre a sajátomat. Nagyon baba egy masina
Eddig minden pénzt megér. Nekem billentyűzettel semmi bajom nincs, eddig gémeket 720p ben szépen vitte magas beállítások mellett (Just Cause 2, Oblivion, Crysis 2 stb ...). Áááááá legjobb vétel.
Amúgy a 459GH-s
. Wifit is meglehetett csinálni és egy állom xD Wáááá -
Rambi
tag
ááá gyerekek, ez a gép eddig az utolsó fillért is megérte, egyedül a billentyűzettel nem vagyok megbékélve / ha nem a közepét nyomom, akkor nem veszi a betűt / meg a beépített hangszóró egy ratyi

most azon gondolkodom, hogy csinálok hozzá egy homemade hűtőpadot, aztán adok neki egy kis tuningot

ha sok pénzem lesz, kellene bele egy SSD, tuning ramok, meg egy jó proci azán nagyon ütős gép lenne!

realtekes hang központ beállítás még mindig nincs... keressek acer oldaláról, vagy hiába keresgetek? vmi ötlet?
-
HellGreg
őstag
válasz
MokiSenpai
üzenetére
Most nézem, milyen fapados honlapja van a packard bellnek

-
Rambi
tag
válasz
MokiSenpai
üzenetére
én lemezről telepítgettem fel hozzá a cuccokat...
amúgy itt EN F vagy EN TK driverek kellenek hozzá??
a hanggal konkrétan az a problémám h nincs semmi állíási lehetőség hozzá, vagy szoftvere? valami ilyesmire gondolok , mert nekem csak egy sima kis hang ikon van a tálcán...
-
MokiSenpai
csendes tag
-
Rambi
tag
húú srácok, valami normális hangkártya drivert tudnátok linkelni hozzá?
amit adtak telepítő lemezt hozzá, arról az összes inteles cuccot fel kell rakni?
-
skul0
aktív tag
válasz
MokiSenpai
üzenetére
Az nekem sem olyan volt előtte, most pedig nálam is kivilágosodott. Na de mindegy, jómagam nem vettem észre semmilyen negatív változást, viszont a Battlefield 3 legalább jó.

-
skul0
aktív tag
Bocs a duplapostért.
Akinek f4085-ös gépe van (i3, 4gb RAM, gt 540m) leírná hogy mennyi a windows élményindexe? Emlékeim szerint 5,5 volt, tegnap frissült a videókártya driver, ma kérte, hogy frissítsem az élményindexet, és most 4,5-ös. Mire enged ez következtetni hogy viszábbesett?Egyébként igaza volt annak, aki írta hogy ez tk85-ös típus. Elnézést.
-
Rambi
tag
hát ez kész, a PB oldalán nincs működőképe wifi driver hozzá!!! -___-"
DE sikerült találni máshol, broadcamos működik vele: acer oldalán ... -
Rambi
tag
no megjött a kicsike, külsőleg nekem tetszik ez a matt fekete, meg jó ez a fa mintázat benne.
a csatlakozók sztem jó helyen vannak, a billentyűzet kiosztás is nagyszerű, elfért szépen a numerikus billentyűk is. Bár ez a lebegő billentyűzet nagyon nem tetszik,hajlanak a betűk meg hangos stb... -_-"a táccspad viszont tök jó, van rajta csúszka is ^^
nosza jöhet a telepítés :S

-
Rambi
tag
Na még olyan kérdés merült fel bennem, hogy az aksit kell tölteni naphosszat, tudjátok hogy meglegyen formázva a telep? Vagy ezeknél az új gépeknél nem kell? Lehet hülyeséget kérdezek

-
Rambi
tag
Holnap estefelé már fel lesz az enyémre is minden telepítve, gta4, crysis2, bfbc2, bf2 először ezeket a játékokat fogom megnézni.
Elvileg kéne mennie a gta-nak szépen rajta, 1.7es patch kell neki és akkor fut szépen (legalábbis az asztali gépemen) /mennyi fps neked, milyen beállítás mellett? screenshotot kérünk
/nincs rádugva a gépre gamepad, vagy kormány? attól szokott forogni néhány játék
-
skul0
aktív tag
BF3 nálam mediumon megy f@szásan, csak sajnos még van egy kis gond a beta verzióval nálam, folyton elkezd maga körül forogni a karakter.
GTA-4 sem tökéletes a patchek telepítése után se 720p-s beállításokkal, kevés az fps. Pedig elméletileg a legfrissebb driverek vannak fent. -
daniel20
tag
Én szombaton megrendeltem iPonról. Erre ma reggel nézem hogy jött az email hogy fel van véve a rendelés meg a profilomon is ott van, de már elfogyott. Hát remélem kifogok egy utolsó darabot. Megint van notishopon 119k ért. Remélem mire jeleznek, hogy az iPonos elfogyott ez is elfog

-
Rambi
tag
válasz
MokiSenpai
üzenetére
nagyon jó, köszi szépen!!

ma le is rendelem a kicsikét végre ^^
-
MokiSenpai
csendes tag
Köszi, meg is van.
A GTA4 patchek után minden high-on, 720p-ben tökéletesen megy. A draw distance 80-on van, mert úgy van 100 mega szabad vram, de azon kívül minden high-on van és 30 fps alá nagyon ritkán esik. Patch előtt viszont nekem is akadt, azaz így random időközönként belassult úgy 10-20 másodpercenként.
Ezeket próbálgattam eddig:
Rage, 1080p-ben, 80x élsimítás, tükörsima. Gondolom ez még a patch utáni low textúráknak köszönhető.
Bulletstorm 1080p, élsimítás nélkül, 30 fps. 720pben még élsimítással is tökéletes. Az U3 engine-t nagyon szereti

Starcraft 2 720p, ultrán 30-40 fps.
Black Ops, 720p, minden maxon, 60 fps felett... 1080p-t viszont nem szereti.
Settlers 7, 1080p, minden maxon, maxra scrollozásnál kicsit belassul, 720pben tökély.
GTA4 már volt.
Deus Ex Human Revolution. 720pben, dx11-el tökéletesen fut, sok fps... 1080p-t nem szereti.
Crysis 2, extrémen 720pben 40 fps körül, ultrán pedig 30 fps.
Dragon Age 2, Dx11-el szaggat, bármit is csinálok vele. Szerintem ez a Bioware oldalán valami gáz. Dx11 nélkül viszont szalad, mint a meszes.
Dead Island 1080p-ben, minden maxon, tükörsima.
Super Street Fighter 4 AE, 1080p mellett is tudja a stabil 60 fps-t, élsimítás nélkül. 720pben viszont minden maxon, gond nélkül megy. Ezt sokat teszteltem. Nulla input drop, tökéletesen tükörsima.
Ezek voltak az usb-s winyómon így hirtelen, szal ezeket tudtam kipróbálni. Hihetetlen jó a masina.
Frapsom nincs, szóval nem tudok screenshotokat lopni, de remélem a szavamra így is adtok valamicskét.
-
Rambi
tag
válasz
MokiSenpai
üzenetére
olyan kérdésem lenne, hogy a beépített hangszórók milyen hangosak/ minőségűek?
-
Spriteboy
csendes tag
AMD RS880M + SB820 chipset driver hol találok? Azt mondják az a megoldás a gondomra, hogy újra kell rakni a chipset drivert és látni fogja az eszközkezelőben.... Én nem találok külön chipset drivert.... Előző gépem asztali volt, ott fellöktem egy Nforce drivert aztán a videókariét és rendben volt minden... itt viszont nem tudom. Valaki?
-
dio2389
csendes tag
ez most nem ide vag, de arra lennek kivancsi hogy megközelitoleg melyiknek nagyobb a teljesitmenye?
pb tk81
pentium dual core p6200+gt540m vspb tk85
phenom x4+hd6650mazt mondjak a pentium dc vissza fogja a gt540m-et(pedig az jobb grafikaban a hd6650m-nel legalabis a ph szerint)
-
skul0
aktív tag
válasz
MokiSenpai
üzenetére
Asztalra jobbklikk->Nvidia vezérlőpult. Itt külön be tudod állítani, hogy melyik programok használják a dedikált videókártyát, illetve hogy egyéb tevékenységeknél melyik legyen az elsődleges.
Viszont cserébe áruld el neked hogy megy a GTA IV, mert nekem igen-igen sokszor leesik 10 képkocka alá másodpercenként akármelyik beállításon.

-
HellGreg
őstag
válasz
MokiSenpai
üzenetére
Szia, sajnos ezzel a képernyős dologgal én se vagyok kibékülve. Ha ágyban fekve nézek filmet, beállítom bizonyos szögbe, de ahányszor helyzetet változtatok, annyiszor kell állítani a monitort is.

-
MokiSenpai
csendes tag
Sziasztok! Én is gazdagabb lettem egy Packard Bell EasyNote F4085-GN-459HG-al és leszámítva a fényes kijelzőt, semmi problémám nincs vele. A bluetooth kicsit hiányzik, de az ugye könnyen megoldható. Viszont a kijelző kicsit zavar. Nagy filmes vagyok és a sötétebb filmeket kész rémálom nézni. Nagyon sokáig kell hajtogatni a fedelet, hogy megfelelő irányt találjunk, ráadásul este se jobb a helyzet, mivel kicsit olyan, mintha a saját fényétől is csillogna a kijelző. Nem tudom, hogy ez csak az enyémmel ilyen, vagy másé is ettől szenved. Viszont monitorra kirakva egy csoda. A hardver valami elképesztő. Ez nem is laptop, hanem egy hordozható médiacenter.
Nem hogy a full hd se kottyan meg neki, de még a mai játékok is elfutnak rajta max beállítások mellett 720Pben, de még a Rage-et is képes voltam 1080pben futtatni az otthoni monitorommal. Legyen szó Crysis 2ről vagy GTA4ről... szal le a kalappal.Viszont lenne egy kérdésem. Azt hogyan tudom megcsinálni, hogy ne az alaplapi integrált videokártyát használja elsődlegesnek, hanem a dedikált Nvidia kártyát? Tudom, hogy többet fogyaszt úgy, de valahogy jobban ki lennék azzal békülve
Előre is köszi a választ. -
skul0
aktív tag
válasz
daniel20
üzenetére
Hát igen, sajnos igen kelendő, az enyém is utolsó darab volt. Egyébként szerintem érdemes keresni, mert az árához képest valóban egy jó laposról beszélünk. Még mindig a már említett gépelés hangossága az, ami nem tetszik, minden más rendben van eddig.
Cod 4, 6, Black Ops maxon futott, a GTA IV viszont már megizzasztotta egy kicsit fullon, véleményem szerint itt a proci a kevés. -
Spriteboy
csendes tag
Gép hátulján a középső cimkére mi van írva? Mert ott van a wlan cuccos neve... Hát nem hiszem, hogy használt, pc-webshopból van, annyiból tűnt fel hogy vki használta hogy a telepítő cd fel volt nyitva, meg csodálkotam h nem tölt tovább a gép
felformázta az aksit azt mondja mert sokan elbasszák... bár litiumos nemtom mit kell rajta formázni 
-
skul0
aktív tag
válasz
daniel20
üzenetére
notebook.hu, de iponon olcsóbb volt, amíg ott is el nem fogyott a minap...
Wifihez pedig a driver ami nekem bevált:
Menj fel ide, majd notebook->easynote->EN TK85. Kiválasztod az oprendszert, és a Broadcomos wifi lan drivert leszeded. Pontosabban nekem ez vált be, egy próbát lehet hogy megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- Milyen routert?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nekem a bolt ahol vettem, User's Rendszerház, bolti (forgalmazó) 1 éves gari és kaptam egy piros színű lepecsételt lapot, melyen ez áll: 2 év (gyártói szervíz) garancia. Tehát ezek szerint nekem 2 év gari van a gépemre?
Típusa: PB TK81 RB-001HG

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)