Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi0423
csendes tag
Sziasztok,
Nem nagyon értek hozzá de valaki magyarázza már el, hogy ez miért van.
2x1gb Kingston hyperx 1375mhz cl7 memóriám van egy ilyen prémium lapon
q9450-es procival és egy xfx 9800gtx xxx videókártyával és mindezt egy zalman zm-600hp élteti.Akkor első kérdésem: a memória miért csak 1066-on megy?
[link]
(minden az eredeti beállítás szerint van az alaplapomon, azaz ahogy néztem automatán)További kérdéseim pedig még lennének:
Mit ajánlotok még normál körülmények között a biosban átállítani?
(nem tuningolni akarok csak optimális működést)És mivel vízhűtéses volt az előző lapom teljesen "p5n32 sli deluxe" erről szerettem volna
átszerelni az egészet erre a lapra, de a csavarok és a peckek kiiktatása után még mindig extra erősen ragaszkodik a laphoz a heatpipe rendszer vagy minek nevezik. És nem mertem nagyon feszegetni ezért jelen pillanatban még csak a proci vízhűtéses.Hogyan és milyen módszerrel távolítsam el a heatpipe rendszert a lapról?
Javaslatokat és segítségeket előre is köszönöm.
Üdv.:Szabolcs
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- Battlefield 2042
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest