Hirdetés
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- potyautas: Imádlak Bulgária
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
skilled
csendes tag
Úristen, ha a 61 fok magas akkor az enyém nagyon gáz: alapból tehelés alatt 65 fok (vagy több). És egy kérdés: Tuninbiost nem találtam sehol a neten (kiv amit linkelt Skynet, bár az 2003-as), ha tudtok segíteni megköszönném.
ui.: ja és lécci ne írjatok vissza ilyesmit: keress rá a google-ben. mMár egy csomót kerestem ott. -
skilled
csendes tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
igy vizsont 220:146,6
ez így meg kevesebb 10-zel
És ez jobb így? -
skilled
csendes tag
pls help
-
skilled
csendes tag
Én ezt a 4:5 1:1... dolgot nem értem. Ebből honnan tudom meg, hogy mennyi Mhz-ja lesz a memóriának? Megha az Fsb 800-as, akkor abból azért lesz kevesebb, mert több jutt majd a memónak?
A másik: ahol tudnám húzni, ott az értékek szürkék, és semmit sem tudok rajtuk változtatni. Úgy tudom csak azért, mert olcsó az alaplapom, vagy mi.
pls help -
skilled
csendes tag
Nekem D865GBF-es alaplapom van, és a BIOSban nincs lehetőség a tuningolásra(sehol sem találtam, még a kézikönyv se ír semmit). Most akkor mit csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (1év garancia)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest