Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Szerintem Csabeewebnek az a baja, hogy nem 3G fölé, hanem egyáltalán nem tudja húzni a prociját. A legutóbbi néhány hsz-át megnézve azt vettem le, hogy nem tudja átállítani a CPU External Clock pont alatti értéket. Nekem át kell írni a numpad-on pl, tehát sem a +-, sem a PgUp-PgDwn nincs hatással, míg van lap ahol ez a két másik módszer állítja az értékeket. Ezeknél az újabb lapoknál már nemigen, de a régi PII-esemnél még ha jól emlékszem valami Spread Spectrum Modulated pontot kellett Enabled-re tenni, akkor nyitotta ki a szorzó és az FSB-állítási, meg egyéb tuning eszközöket. Mivel a mostani BIOS-ok már nem pont így működnek, szerintem tudnia kéne állítania mindenféle kapcsoló állítása nélkül, ugyanis ezt a funkciót ugye az Ai Auto-ról Manualra állításával megtörténik.
Ellenben néztem a manualját a lapjának, és ott az FSB-nél azt írja, az értéket automatikusan olvassa ki a lap, sőt, nem írja oda a szögletes zárójelbe az opcionális választási lehetőséget, tehát hogy 100 és 400MHz között tudja állítani. Ettől függetlenül szerintem kéne tudni állítani, és nem értem miért nem tudja(feltételezve hogy minden használható módszert kipróbált)
mod: [link] innen a 79-es lapon. Számomra nem egyértelmű a leírás alapján hogy lehet állítani
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- YouTube
- Nintendo Switch 2
- Brave
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest