Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Szerintem Csabeewebnek az a baja, hogy nem 3G fölé, hanem egyáltalán nem tudja húzni a prociját. A legutóbbi néhány hsz-át megnézve azt vettem le, hogy nem tudja átállítani a CPU External Clock pont alatti értéket. Nekem át kell írni a numpad-on pl, tehát sem a +-, sem a PgUp-PgDwn nincs hatással, míg van lap ahol ez a két másik módszer állítja az értékeket. Ezeknél az újabb lapoknál már nemigen, de a régi PII-esemnél még ha jól emlékszem valami Spread Spectrum Modulated pontot kellett Enabled-re tenni, akkor nyitotta ki a szorzó és az FSB-állítási, meg egyéb tuning eszközöket. Mivel a mostani BIOS-ok már nem pont így működnek, szerintem tudnia kéne állítania mindenféle kapcsoló állítása nélkül, ugyanis ezt a funkciót ugye az Ai Auto-ról Manualra állításával megtörténik.
Ellenben néztem a manualját a lapjának, és ott az FSB-nél azt írja, az értéket automatikusan olvassa ki a lap, sőt, nem írja oda a szögletes zárójelbe az opcionális választási lehetőséget, tehát hogy 100 és 400MHz között tudja állítani. Ettől függetlenül szerintem kéne tudni állítani, és nem értem miért nem tudja(feltételezve hogy minden használható módszert kipróbált)
mod: [link] innen a 79-es lapon. Számomra nem egyértelmű a leírás alapján hogy lehet állítani
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lightyear - befektetési app
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest