Hirdetés
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- RAM topik
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Szerintem Csabeewebnek az a baja, hogy nem 3G fölé, hanem egyáltalán nem tudja húzni a prociját. A legutóbbi néhány hsz-át megnézve azt vettem le, hogy nem tudja átállítani a CPU External Clock pont alatti értéket. Nekem át kell írni a numpad-on pl, tehát sem a +-, sem a PgUp-PgDwn nincs hatással, míg van lap ahol ez a két másik módszer állítja az értékeket. Ezeknél az újabb lapoknál már nemigen, de a régi PII-esemnél még ha jól emlékszem valami Spread Spectrum Modulated pontot kellett Enabled-re tenni, akkor nyitotta ki a szorzó és az FSB-állítási, meg egyéb tuning eszközöket. Mivel a mostani BIOS-ok már nem pont így működnek, szerintem tudnia kéne állítania mindenféle kapcsoló állítása nélkül, ugyanis ezt a funkciót ugye az Ai Auto-ról Manualra állításával megtörténik.
Ellenben néztem a manualját a lapjának, és ott az FSB-nél azt írja, az értéket automatikusan olvassa ki a lap, sőt, nem írja oda a szögletes zárójelbe az opcionális választási lehetőséget, tehát hogy 100 és 400MHz között tudja állítani. Ettől függetlenül szerintem kéne tudni állítani, és nem értem miért nem tudja(feltételezve hogy minden használható módszert kipróbált)
mod: [link] innen a 79-es lapon. Számomra nem egyértelmű a leírás alapján hogy lehet állítani
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Intel Core I3 9100f
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Intel Core i7 9700 12mb 8core 4,7Ghz processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 27% - Yodoit PTM15 hordozható 15,6 monitor! 1920x1080p / IPS / hangszórókkal
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest