Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Szerintem Csabeewebnek az a baja, hogy nem 3G fölé, hanem egyáltalán nem tudja húzni a prociját. A legutóbbi néhány hsz-át megnézve azt vettem le, hogy nem tudja átállítani a CPU External Clock pont alatti értéket. Nekem át kell írni a numpad-on pl, tehát sem a +-, sem a PgUp-PgDwn nincs hatással, míg van lap ahol ez a két másik módszer állítja az értékeket. Ezeknél az újabb lapoknál már nemigen, de a régi PII-esemnél még ha jól emlékszem valami Spread Spectrum Modulated pontot kellett Enabled-re tenni, akkor nyitotta ki a szorzó és az FSB-állítási, meg egyéb tuning eszközöket. Mivel a mostani BIOS-ok már nem pont így működnek, szerintem tudnia kéne állítania mindenféle kapcsoló állítása nélkül, ugyanis ezt a funkciót ugye az Ai Auto-ról Manualra állításával megtörténik.
Ellenben néztem a manualját a lapjának, és ott az FSB-nél azt írja, az értéket automatikusan olvassa ki a lap, sőt, nem írja oda a szögletes zárójelbe az opcionális választási lehetőséget, tehát hogy 100 és 400MHz között tudja állítani. Ettől függetlenül szerintem kéne tudni állítani, és nem értem miért nem tudja(feltételezve hogy minden használható módszert kipróbált)
mod: [link] innen a 79-es lapon. Számomra nem egyértelmű a leírás alapján hogy lehet állítani
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- VR topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest