Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Fujifilm X
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Sziasztok! A kommentem alatt (vagy az adatlapomnál) látható konfigomat szeretném egy picit felhúzni a játékok miatti élményhez. Elolvastam a legelső hszt, ami stimmelne, csak van egy másik mellékes probléma is: Az alaplap BIOS-a befagy az F10gomb lenyomása után, tehát utána nem tudom lenyomni az entert hogy jóváhagyjam a beállítás mentését. Ilyenkor restartolnom kell. Újra belépve a BIOSba amire állítottam úgy is maradt, mintha elmentette volna, de akkor miért van az hogy bootoláskor nem azt az értéket mutatja amire állítottam? Ugyanez van a vezérlőpult-rendszernél is valamint az Aida64 is az eredeti értéket mutatja és nem a húzottat. (Mellesleg BIOS frissítés kellene a lapnak, amit végképp nem tudok és nem merek megcsinálni, szervízre meg nem futja, és senki nem akar eljönni segíteni megcsinálni..
)Amit szeretnék beállítani. Procinál a 258, míg a ramoknál az 5:4 -> ez viszont visszaáll mindig a 3:2-re (ha jól emlékszem)
Ez a lap kb 1 hónapja van birtokomba, mivel az előző (Gigabyte GA 8IPE1000g/l) volt vélhetően elszállt, nem indult el egyik napról a másikra...
Oprendszerem Win7
Ha valamit kihagytam volna légyszi jelezzétek. Köszönöm a segítségeteket.

Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Fotók, videók mobillal
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- További aktív témák...
- Újszerű - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor + UHD Graphics 630
- Sziasztok, eladó több darab Intel Core i5-6500 SR2L6 3.20 Ghz X633D052
- Hibátlan - INTEL Core i7-6700K 4mag 8szál max. 4.2GHz LGA1151v1 CPU processzor + HD Graphics 530
- i7-14700
- BESZÁMÍTOK!! Ryzen 5700X3D
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Apple MacBook Pro 14 (2023) M3 Pro 18GB/500GB használt, újszerű 100% akku (9 ciklus)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)