- Projektor topic
- Gyártófüggetlen H170/Z170 (LGA1151) alaplapok topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Sziasztok! A kommentem alatt (vagy az adatlapomnál) látható konfigomat szeretném egy picit felhúzni a játékok miatti élményhez. Elolvastam a legelső hszt, ami stimmelne, csak van egy másik mellékes probléma is: Az alaplap BIOS-a befagy az F10gomb lenyomása után, tehát utána nem tudom lenyomni az entert hogy jóváhagyjam a beállítás mentését. Ilyenkor restartolnom kell. Újra belépve a BIOSba amire állítottam úgy is maradt, mintha elmentette volna, de akkor miért van az hogy bootoláskor nem azt az értéket mutatja amire állítottam? Ugyanez van a vezérlőpult-rendszernél is valamint az Aida64 is az eredeti értéket mutatja és nem a húzottat. (Mellesleg BIOS frissítés kellene a lapnak, amit végképp nem tudok és nem merek megcsinálni, szervízre meg nem futja, és senki nem akar eljönni segíteni megcsinálni..
)Amit szeretnék beállítani. Procinál a 258, míg a ramoknál az 5:4 -> ez viszont visszaáll mindig a 3:2-re (ha jól emlékszem)
Ez a lap kb 1 hónapja van birtokomba, mivel az előző (Gigabyte GA 8IPE1000g/l) volt vélhetően elszállt, nem indult el egyik napról a másikra...
Oprendszerem Win7
Ha valamit kihagytam volna légyszi jelezzétek. Köszönöm a segítségeteket.

Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Projektor topic
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyártófüggetlen H170/Z170 (LGA1151) alaplapok topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Eladó egy AMD Ryzen 5 7600 processzor
- AMD Ryzen 5 3400G / BESZÁMÍTÁS OK!
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Hp 855 G7 Ryzen 7 4750U 8 mag 16 szál 16Gb Ram Radeon Vega számlával boltból Garanciával
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)