Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Ó igen amit lefelejtettem és lényeges:
-
Aryon87
félisten
Sziasztok! A kommentem alatt (vagy az adatlapomnál) látható konfigomat szeretném egy picit felhúzni a játékok miatti élményhez. Elolvastam a legelső hszt, ami stimmelne, csak van egy másik mellékes probléma is: Az alaplap BIOS-a befagy az F10gomb lenyomása után, tehát utána nem tudom lenyomni az entert hogy jóváhagyjam a beállítás mentését. Ilyenkor restartolnom kell. Újra belépve a BIOSba amire állítottam úgy is maradt, mintha elmentette volna, de akkor miért van az hogy bootoláskor nem azt az értéket mutatja amire állítottam? Ugyanez van a vezérlőpult-rendszernél is valamint az Aida64 is az eredeti értéket mutatja és nem a húzottat. (Mellesleg BIOS frissítés kellene a lapnak, amit végképp nem tudok és nem merek megcsinálni, szervízre meg nem futja, és senki nem akar eljönni segíteni megcsinálni..
)Amit szeretnék beállítani. Procinál a 258, míg a ramoknál az 5:4 -> ez viszont visszaáll mindig a 3:2-re (ha jól emlékszem)
Ez a lap kb 1 hónapja van birtokomba, mivel az előző (Gigabyte GA 8IPE1000g/l) volt vélhetően elszállt, nem indult el egyik napról a másikra...
Oprendszerem Win7
Ha valamit kihagytam volna légyszi jelezzétek. Köszönöm a segítségeteket.

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- VGA kibeszélő offtopik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen széket vegyek?
- Google Chrome
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)