Hirdetés
- Google Chromecast topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen processzort vegyek?
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
deli.s
csendes tag
Először is sziasztok.
Őrülök hogy ilyen régi vasaknak is van még élő topik. Igazából én csak arra lennék kivéncsi hogy a jelenlegi configom :MB: asusu p4P800-x, CPU: intel p4 3,4ghz+ZALMAN cnps7000b-cu GPU:ati x1950pro 512 RAM: 2GB KINGSTON DDR1 400MHZ TÁP: CHIEFTEC GPS 450W
Ez vajon CPU limites? Ha játszok rajta mondjuk cod4. akkor olyan 90% a leterhelése ha kilépek a feladatkezelőbe úgyhogy gyanítom hogy a VGA-nak ez a végel. kicsit huztam a procin de nem tépem tovább a szarvát ha attól nem lesz jobb. mondjuk a VGA-nak meg szem bírnia kéne. amúgy alap fesz-en megy olyan 3,800-at 1:1 ben de ott már hibázik a ram nem tudom merjek-e neki fesszkót adni. ami még meglepő hogy nekem még 55-52 fok főlé még nem nagyon ment terhelve sem. egy HD 3850- jobban meghajtaná vagy észrevehető különbség lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Google Chromecast topic
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Végleg búcsúzik a New World: Aeternum – megvan a leállás dátuma
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest