Új hozzászólás Aktív témák
-
IIIstIII
senior tag
Üdv.
Van nekem egy dilemmám. Most vettem egy sima IC7et hogy tudjam tuningolni a procit (az előzőben nem tudtam volna) egy P4 2,4ghz 1mb cache s478as prescott kazánról van szó. na most ez a cpu megy 3ghzen stabilan de ezt keveslem viszont ha följebb húzom pl 3100ra akkor meg nincs kép ha utána visszarakom cmos clear után 3ghzre ismét nincs csak alapon. a másik dolog ami zavar hogy nem lehet állítani az arányt a memóriánál csak 1:1hez és 4:5höz mai azt jelenti hogy alapon csak 333mhzen megy(533fsb). Esetleg egy bios frissítés helyrehozhatná e ezt a hiányosságot (használt az IC7 egy éves) és szükséges e hozzá winreinstall emiatt? Vagy mi az ok amiért nincs kép 3ghz fölött?
Van valakinek ugyanilyen procija és ha van mik a tapasztalatai?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ubuntu Linux
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- VR topik
- Le Mans Ultimate
- Linux felhasználók OFF topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest