Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Tyű. Naszóval. A BIOS saját overclockingját szerintem ne használd, mert annyira túlbiztosítja magát, hogy 10% auto-n sokkal rosszabb eredményeket produkál, mintha szépen kézzel kihajtasz belőle 10%-nyit. Szerintem 1.4125V-nak elégnek kéne már lennie ahhoz az FSB-hez, de feljebb csak akkkor tedd, ha rendesebb hűtést adsz neki. 7centis ventit elég nehéz szerezni, legalábbis én nem nagyon találtam s 7-est, se 5-öst, de meg lehet nézni gugli mit mond. A pasztázást is meg kéne nézni, sose lehet tudni.
Ja igen, meghajtani pedig ezzel próbáld : Prime95 [link] Ha HT-s a proci, akkor párhuzamosan futtass kettőt, a leírásában benne van hogy kell. Közben ezzel figyeld a működést : ThrottleWatch [link], illetve valamivel a hőmérsékletet. Ha a TW a TM1-nek nem 0-t mutat, akkor már túlmelegszik a proci.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VoLTE/VoWiFi
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hegesztés topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- Intel i5 és i7 procik (típusok és árak a leírásban)
- Intel Core i7 9700 12mb 8core 4,7Ghz processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest