Új hozzászólás Aktív témák
-
komzs
tag
UP
[Szerkesztve] -
komzs
tag
Őróla beszéltem....de azért köszi a többieknek is.
[Szerkesztve] -
Makka
csendes tag
[link] Őt is érdemes lehet megkérdezni.
-
komzs
tag
Köszi a hozzászólásokat, azt hiszem majd dennis -t választom, de a videkarim van egy másik srácnál, azt mondta visszaadja mert nem tudta megnézni és mostanság nincs is ideje... ezért akarom valahova máshova vinni a procit, annak ellenére, hogy azt mondta meg tudja csinálni... majd még lehet nála is rákérdek, de a topic jába nem ír mostanában...:
[link]
[Szerkesztve] -
komzs
tag
Van egy p4 s478 3.0 procim aminek egy szélső lába le van törve a lap síkjában...bp-n kéne valami maszek aki meg tudná csinálni, továbbá lenne egy ati 9600xt, ami eddig jól működött,de egy bekapcsolás után az xp betöltődéséig jutott...valszínű memória gondja van. HA valaki tud valakit az szóljón...szertintem nem egyedül vagyok.!
Elöre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- 24 Hours of Le Mans
- Milyen légkondit a lakásba?
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- Horizon Forbidden West
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest