- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
komzs
tag
UP
[Szerkesztve] -
komzs
tag
Őróla beszéltem....de azért köszi a többieknek is.
[Szerkesztve] -
komzs
tag
Köszi a hozzászólásokat, azt hiszem majd dennis -t választom, de a videkarim van egy másik srácnál, azt mondta visszaadja mert nem tudta megnézni és mostanság nincs is ideje... ezért akarom valahova máshova vinni a procit, annak ellenére, hogy azt mondta meg tudja csinálni... majd még lehet nála is rákérdek, de a topic jába nem ír mostanában...:
[link]
[Szerkesztve] -
komzs
tag
Van egy p4 s478 3.0 procim aminek egy szélső lába le van törve a lap síkjában...bp-n kéne valami maszek aki meg tudná csinálni, továbbá lenne egy ati 9600xt, ami eddig jól működött,de egy bekapcsolás után az xp betöltődéséig jutott...valszínű memória gondja van. HA valaki tud valakit az szóljón...szertintem nem egyedül vagyok.!
Elöre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest