Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Devid_81
félisten
....
-
.
-
VTom
veterán
Kreischberg sípálya WC:
-
TeeBee73
veterán
válasz
TeeBee73 #38386 üzenetére
Az esti punccsal vigyázzatok.
-
TeeBee73
veterán
Boldog Szentestét!
-
-
VTom
veterán
-
VTom
veterán
-
Devid_81
félisten
Ccaka'
-
VTom
veterán
-
stoon
addikt
válasz
AsakuraDave #38366 üzenetére
Szerintem rossz topikba írtál, de felírok receptre neked egy ilyet , hogy könnyebben éld meg ezeket az "élményeket" :
-
válasz
AsakuraDave #38369 üzenetére
-
AsakuraDave
őstag
válasz
AsakuraDave #38368 üzenetére
*Mármint ha jól tudom ez egy ilyen dühöngő topik itt kicsit lazább a moderálás, csak a frusztrációmat adom ki kicsit a fórummal kapcsolatban
De jah csak annyi, hogy a tapasztalat, hogy hiába a kulturáltan megfogalmazott és tényekkel alátámasztott kritika valamivel szemben, jönnek a szektás fanatikusok és megesznek. Elérik, hogy ki legyél tiltva, törölve ahelyett, hogy egy érdemi vitába bele mennének amiről szerintem egy fórum szól, nem arról, hogy csak pozitív dolgokat szabad leírni az adott topik témájáról.
Most érted, ha te mint független, nem fanatikus, leírod, hogy ez a játék jelenleg nem éri meg, hogy megvegyék bármelyik verziót és ezzel tényleg valakinek a pénztárcáját segíted, hogy akkor nem megveszi hanem máshogy, valahogy kipróbálja inkább mert elgondolkoztatja a tények amiket megmutatok a játékról az egy tök jó dolog. Mint az, hogy a kis fanatizmusos fröcsög, hogy mennyire jó aztán aki a fórumon látott vélemények miatt veszi meg majd jó nagyot csalódik. Én nekem is tök jó segítség, ha valaki le tudja függetlenül, rózsaszin filter nélkül írni a tényeket legyen az játékról, hardverről bármi, mert akkor lehet megúszom, hogy kiadjak komoly pénzeket olyanra amire nem kellett volna. -
AsakuraDave
őstag
válasz
OPiiPO #38367 üzenetére
Semmi, csak korábban felhúztak a tudatlanságukkal és megalázó megmondásukkal pár tag, és ezért hasonló stílusban elküldtem őket. Kaptam egy figyelmeztetést, 1 nap eltiltás topiktól. Aztán folytatódott a diskurzus, vitatjuk a játék állapotát és árát, Ők továbbra is megalázó, alpári stílusban írnak és anyáznak nekem, én meg direkt higgadt nyugodt 0 személyeskedő válaszokat adtam amire nem tudtak semmi érdemi választ, csak tovább személyeskedni és alázni a másikat. Erre ki kap eltiltás egy időre a topiktól? Kettőt lehet találni, de segítek, hogy nem a szektások akik anyázva védik az alpha teszt kiadású AAA játékot ami 100€.
Azt itt megosztom, lehet kapok egy full acc bant, de már nem izgat, brutál sötétség megy sok embernél de mégis őket védik a modik. Gondolom a prémium előfizető > nem előfizető, mert ha nem ez, akkor jóval nagyobb a gond van ezen a fórumon. -
válasz
AsakuraDave #38366 üzenetére
-
AsakuraDave
őstag
Itt Mindenki hülye?
Fanatizmus de inkább már szektázás szinten védik a kis szaros játékukat, nem képesek semmilyen szintű kritikát befogadni, helyette megy az ócsárlás, személyeskedés, olyan stílusban megfogalmazott hsz. amiből világít az utálat, a lenézés és megalázás. De ezekre én hiába direkt higgadt, nyugodt értelmes válaszokat adva, mert sajnos korábban már felvettem ezeknek az embereknek a stílusát, hogy érezzék amit ők művelnek, de rájöttem, hogy jobb értelmes, intelligens emberként megnyilvánulni még ilyenkor is! Ám de a csodás moderátori közösség kint rak ki a topikból? Kettőt találhattok
Úgyhogy csak nyugodtan mehet az alázás, anyázás mindaddig amig az adott topik témáját véded, MINDENT is szabad. Amint felhoznál egy kritikát és azt megvitatni, ÉRTELMES keretek között, az esetek 90%-ban a fröcsögés ömlik a sok tudatlan fejből akik azt hiszik tudnak mindent. Nekik áll ez a fórum már réges rég, ez kva szánalmas. El kellene gondolkozni a moderátorok jóval szigorubb kiválasztásán mert ez kabaré, hogy sokszor látom, hogy egy vita amibe nem folytam bele, az az ember kap büntetést aki teljesen normálisan nyilvánult meg mindvégig és igazából neki voltak ész érvei, míg a másik csak ugyanazt az értelmetlen hülyeséget szajkózta.
Az meg, hogy kapsz egy eltiltást, és még csak megkérdezni se tudod, hogy mégis mire, akkor mutassák fel, hogy melyik hsz volt olyan hangemű ami tiltást eredményezett, miközben más user által tele van a topik olyannal ami akkor meg már réééég perma bant érne, csak esetleg a vita partnere nem egy punci aki egyből megy sírni és jelentgeti a usert a moderátoroknak meg anyucinak. -
VTom
veterán
-
Devid_81
félisten
Reggelt!
-
-
homerhamm
addikt
-
TeeBee73
veterán
-
Devid_81
félisten
Reggelt!
-
-
Devid_81
félisten
Hetfo
-
Devid_81
félisten
Vasarnap!
-
PitLee
őstag
Néha azt érzem, hogy rossz helyen lakom
YT short -
Devid_81
félisten
Reggelt!
-
VTom
veterán
-
stoon
addikt
-
Devid_81
félisten
Reggelt!
-
VTom
veterán
válasz
AsakuraDave #38333 üzenetére
Hát, kiizzad közben. Tehát dolgozik, vagyis munka.
-
VTom
veterán
válasz
AsakuraDave #38331 üzenetére
Az is munka.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Devid_81 #38291 üzenetére
Jujjj, az első bigéről van pár kellemes felvétel
Volt twiccses picsa, volt balhéja hogy le csoró parasztozta a nézőit akik nem suboltak rá. Azóta OF -en pettingel orrba-szájba. Kár, hogy mű mellek, amúgy brutál szép csaj, tökéletes lenne csakhát ő is inkább a kurválkodást választotta a munka helyett.
-
TeeBee73
veterán
-
Devid_81
félisten
Joccaka'
-
TeeBee73
veterán
-
TeeBee73
veterán
Havazik.
-
VTom
veterán
Playerst banánozták az összes nvidia topikból.
-
stoon
addikt
-
Devid_81
félisten
válasz
Hublot #38296 üzenetére
Bar latom meg uj a cucc, de jo az az RDNA3?
Marmint ugy altalanosan a driverek okesak, vagy a melegedes?
Bar nalad majd biztis kap vizet a cucc.Nekem olyan eros Beta tesztnek tunik az RDNA3, fura az egesz, bar ha penzt adnek VGA-ert akkor megint AMD-nek adnek mint a zoldeknek, mert meg mindig olcsobbak.
Angliaban RTX 4080 nincs £1000 alatt mig 7900XTX meg van mar £850-ert
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!