Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPeter
addikt
Vagy egy Total (Windows) Commenderrel darabolt cuccról van szó, de - ami valószínűbb, különüsen ha netről szedted le - egy szegmentált RAR állományról, aminek a legkisebb sorszámú darabját ha bedbod a WinRAR-ba, vagy a Comanderen belü Alt+F9-et nyomsz rajta, kicsomagolhatod a tartalmát. Ha már letörölted a sorszámozott fájlokat és csak a tévedésből összefűzött ''out'' van meg, azt is bedobhatod a WinRAR-ba.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
pl totalcommander csinalja darabolt file-ok osszeillesztesekor -- nevezd at, valoban bevalik, ha tudod mire kell nevezned, vagy nezd meg ezeket => Bővebben: link, Bővebben: link
-
SVG
csendes tag
Találkozott már valaki ''out'' formátummal?Kicsomagolás után a megszokott avi vagy mpeg helyett out kiterjesztésű file-t kaptam, és nem tudom, hogy lehet lejátszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szóval megvannak még a számozott rar file-ok is,ezeket egyesítettem tc-el,és lett belőle: filmcíme.part1.out . Lejátszani sem tudom semmivel.Rosszul csomagoltam ki?