Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos fejegységek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPeter
addikt
Vagy egy Total (Windows) Commenderrel darabolt cuccról van szó, de - ami valószínűbb, különüsen ha netről szedted le - egy szegmentált RAR állományról, aminek a legkisebb sorszámú darabját ha bedbod a WinRAR-ba, vagy a Comanderen belü Alt+F9-et nyomsz rajta, kicsomagolhatod a tartalmát. Ha már letörölted a sorszámozott fájlokat és csak a tévedésből összefűzött ''out'' van meg, azt is bedobhatod a WinRAR-ba.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
pl totalcommander csinalja darabolt file-ok osszeillesztesekor -- nevezd at, valoban bevalik, ha tudod mire kell nevezned, vagy nezd meg ezeket => Bővebben: link, Bővebben: link
-
SVG
csendes tag
Találkozott már valaki ''out'' formátummal?Kicsomagolás után a megszokott avi vagy mpeg helyett out kiterjesztésű file-t kaptam, és nem tudom, hogy lehet lejátszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 7 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval megvannak még a számozott rar file-ok is,ezeket egyesítettem tc-el,és lett belőle: filmcíme.part1.out . Lejátszani sem tudom semmivel.Rosszul csomagoltam ki?