Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPeter
addikt
Vagy egy Total (Windows) Commenderrel darabolt cuccról van szó, de - ami valószínűbb, különüsen ha netről szedted le - egy szegmentált RAR állományról, aminek a legkisebb sorszámú darabját ha bedbod a WinRAR-ba, vagy a Comanderen belü Alt+F9-et nyomsz rajta, kicsomagolhatod a tartalmát. Ha már letörölted a sorszámozott fájlokat és csak a tévedésből összefűzött ''out'' van meg, azt is bedobhatod a WinRAR-ba.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
pl totalcommander csinalja darabolt file-ok osszeillesztesekor -- nevezd at, valoban bevalik, ha tudod mire kell nevezned, vagy nezd meg ezeket => Bővebben: link, Bővebben: link
-
SVG
csendes tag
Találkozott már valaki ''out'' formátummal?Kicsomagolás után a megszokott avi vagy mpeg helyett out kiterjesztésű file-t kaptam, és nem tudom, hogy lehet lejátszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- VR topik
- Automata kávégépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval megvannak még a számozott rar file-ok is,ezeket egyesítettem tc-el,és lett belőle: filmcíme.part1.out . Lejátszani sem tudom semmivel.Rosszul csomagoltam ki?