- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lizard86
csendes tag
no a legújabb pc suit van fent amiben azt olvastam már benne van az usb telepítő is szal nem kell külön feltenni.
az a baj amúgy hogy a menü-beállítások-kapcsolatba mikor belépek az usb adatkábel menü nem aktív és nme tudom kiválasztani! azt írja előbb csatlakoztassam a kábelt! ezt meg is teszem és semmi!
lehet a telóval lehet valami gond hogy nme ismeri fel az usb kábelt?
jha win 7et használok amúgy de amikor simán rádugtam még pc suit nélkül azt írta ki hogy nem ismeri fel a csatlakoztaott eszközt! -
factory2010
csendes tag
Remélem tud valaki segíteni, mert fw frissítés hiányában a 6280 "camera készenlét" sem oldódik meg. (Nem lehet vele fényképezni)
A fórumokat böngészve odáig jutottam, hogy_:
"6280/6288-ra egyébként a legfrissebb FirmWare a 6.43-as, már legalább fél éve.A topikot átolvasva, látom milyen lépésekkel lehet a telót frissíteni.
nss-el átírni a produkt kódót (persze nem tudom, hogy 2009. 09.-től lehet-e 6280-n ilyet csinálni), majd a nokia updater segítségével frissíteni.
(http://www.nokia.hu/appmanager/HungaryHungarianNOKIA_HUNGARY_47/Get_support;JSESSIONID_NCOM=h1rxLVzdjt0yfC7f3WQYhLm1XGCcJyyXQnjT1DSycm3RgnTxy2Nc!-931061850?_nfpb=true&_windowLabel=T385661482831258956903998&_pageLabel=P2950358&wsrp-urlType=blockingAction&wsrp-url=&wsrp-requiresRewrite=&wsrp-navigationalState=&wsrp-interactionState=_action%3D%2Fpageflows%2FSoftwareVersion%2FgetVersion&wsrp-mode=&wsrp-windowState=#)A nokia.hu szerint 6280-hoz a jelenlegi produkt kódom nem megfelelő.
v.3.65, RM78, CODE: 0532499 . Nagyon örülnék, ha valaki tudna segíteni. Köszönöm
Bízom benne, hogy frissítéssel megoldódik a kamera problémám.
(Remélem a 6280 telómhoz használhatom a 6288-as frissítést.)Frissítés menetét már jó párszor leírták, remélem nekem is sikerül, ha lesz egy jó PC kódom.
A product code átírásának módja:
Előszöris amire szükségünk lesz az az NSS vagyis a Nemesis Service Suite, letölthető a honlpajukról: [link]
Miután feltelepítettük ezt is és az NSU-t (Nokia Software Updater) csatlakoztassuk a telefont USB kábellel a számítógéphez és várjuk meg amíg a Windows telepíti a szükséges drivereket.
Ezután indítsuk el az NSS-t és kattintsunk a jobb felső sarokban a “Scan for new device” gombra.
Kattintsunk a ''Phone info''-ra, majd a “Scan”-re.Itt (a Phone info ablak jobb oldalán) átírhatjuk a product code-ját a telefonnak.
Jelöljük be az “Enable”-t majd nyomjuk meg a “Write” gombot.
Ez egy pillanat alatt megtörténik, de visszajelzést nem ad.
Ezután zárjuk be az NSS-t és indítsuk el az NSU-t, majd kövessük a program utasításait.
PC kódot szeretnék kérni nokia 6280/6288 gyári független készülékhez.
Várom válaszotokat.
Minden hozzászólásnak örülök.
Köszönöm -
Kronk
őstag
*#0000#:
V 10.0.021
14-01-08
RM-320
Nokia N95 8GB (12.01)az usb-t nem tudom állítani, nincsen olyan menü, hogy csatlakozás
menu/tools/settings-ben ezek vannak:
-phone setup
-call setup
-network setup
-security setup
-restore factory settings
-sound effectHa belépek a menübe ott van egy connect menüpont, de azon belűl csak a bluetooth van, semmi más
-
crwn
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest