Hirdetés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen házat vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Unigine Superposition Benchmark
- Milyen TV-t vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen videókártyát?
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
voyagee
csendes tag
válasz
Truman #11561 üzenetére
Na mondom az eredményt. Megcsináltam a firmware frissítést, aztán a mac klónozást, utána végig a beállítást, a titkosítást is a leírás alapján, 14 karakterrel, a szűrős dolgot nem csináltam, mert nem tudom, hogy a másik gépen mit kell esetleg állítani. Na ettől lett internet a routerrel wifisen. Elballagtam az asztali géphez, ahol is az adapter nem óhajtott rácsatlakozni. Érzékelte a vezeték nélküli hálózatot, azonban annak tulajdonságainál csak wep titkosítás állítható be, max 13 karakterrel, wpa titkosításra nem tudtam átállítani, így az új jelszót nem tudtam hozzá beállítani. Gondoltam, újratelepítem az adaptert, de letakarítani se sikerült a fentlévőt, mindig azt írta, hogy running, de nem futott ott semmi. Visszamentem a laptophoz, és elmentettem egy új, 13 karakteres jelszót, mondjuk wpa-s ez is, de gondoltam, hátha ezt majd elfogadja a másik gép. Na az új jelszó óta aztán nincs net, sokáig nem is észlelte a gép a hálózatot, csak kétszeri újraindítás után, és most folyton csak a hálózati címet keresi. Végigcsináltam újra a beállítást, akkor is a hálózati címet keresi, nem csatlakozik. Harmadjára is meg akartam csinálni a beállítást, de már a 192.168.1.1-t se találja. Na itt tartok. A jelszó módosítás óta nem néztem az asztali gépet. Egyéb ötlet? És ha lehet, ne kelljen már resetelni semmit, mert az utolsó reset után fél óra volt, míg a sima vezetékes net visszajött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- LED világítás a lakásban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tőzsde és gazdaság
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest