Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomi5244

őstag

válasz rwin5 #159 üzenetére

Mi is kihátráltunk belőle. Az OTP-s fickó azt ajánlotta, hogy fogadjunk fel egy pályázat író céget/tanácsadót, mert annyira bonyulult, hogy ezt halandó ember nem tudja végig vinni.

Tegnap már meg is jelent a lista akik közül párat felhívtam. Na itt döntöttem el, hogy elengedem. Már a velük folytatott kommunikáció és lebonyolítási szisztéma is elég véleményes. Saját szakikkal dolgoznak, nem nagyon válogathatom meg paramétereket, anyagokat, műszaki megoldásokat stb. Kijön egy szaki, ránéz a házra és megtervezi, előírja mit és hogy csináljunk meg. Tény, hogy minden adminisztrációt és ügyintézést megcsiálnak, de azért ilyen áron nem bonyolódunk bele, ennyit nekem nem ér. Továbbá a kényszerített hitel se tetszik, még annak ellenére sem, hogy elvileg 0-ás a kamat.

Amúgy én is több kivitelezővel tartom a kapcsolatot, és mind azt mondja, hogy káosz az egész, és ők pl nem is fognak regisztrálni a rendszerben.

A két évvel ezelettő otthon felújítási támogatás sokkal barátibb volt, igaz ott utó finanszírózás volt, de sokkal kevésbé bonyolították meg.

Nem akarom itt most a politikát előhozni, de sztem sok balatoni nyaraló fog megújulni ebben a pályázatban. Le vannak osztva a lapok itt már, átöblítik a pénzt ezen a rendszeren, aztán csá.

• Attila2011

aktív tag

válasz rwin5 #159 üzenetére

Én bízom benne, hogy normális gyártók termékei is megjelennek, mert így tényleg felejtős még az a része a dolognak.

Új hozzászólás Aktív témák