- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
Sajnos nem tudom idézni, mert nem tudom hol olvastam és nem könyvjelzőztem le, de nagyot röhögtem...
Azt mondták a pályázat kapcsán, hogy júniusban lehet benyújtani az igényeket, és akár már az ez évi fűtési szezonban az új takarékos kazán dünnyögését lehet majd hallgatni otthon.
Ugyan úriember biztosra nem fogad, de úgy őszintén, ennek mennyi esélyt adtok? Hogy június eleji benyújtással, elbírálják, megítélik, a bank is hitelképesnek minősít, a banknak folyósítják is a teljes összeget, Gipsz Jakab meg keres és talál kivitelezőt, gáztervezik, gázmeózik, kéményesez, gázóra le, felpattan egy új kazán, gázóra fel, kijönnek, átveszik, számla, benyújtod, utalják a kivitelezőnek és mindez október első hetéig kész lesz. Mindössze 4 hónap alatt. Hát, nagyot csodálkoznék...
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest