- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
Sajnos nem tudom idézni, mert nem tudom hol olvastam és nem könyvjelzőztem le, de nagyot röhögtem...
Azt mondták a pályázat kapcsán, hogy júniusban lehet benyújtani az igényeket, és akár már az ez évi fűtési szezonban az új takarékos kazán dünnyögését lehet majd hallgatni otthon.
Ugyan úriember biztosra nem fogad, de úgy őszintén, ennek mennyi esélyt adtok? Hogy június eleji benyújtással, elbírálják, megítélik, a bank is hitelképesnek minősít, a banknak folyósítják is a teljes összeget, Gipsz Jakab meg keres és talál kivitelezőt, gáztervezik, gázmeózik, kéményesez, gázóra le, felpattan egy új kazán, gázóra fel, kijönnek, átveszik, számla, benyújtod, utalják a kivitelezőnek és mindez október első hetéig kész lesz. Mindössze 4 hónap alatt. Hát, nagyot csodálkoznék...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest