- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
Sajnos nem tudom idézni, mert nem tudom hol olvastam és nem könyvjelzőztem le, de nagyot röhögtem...
Azt mondták a pályázat kapcsán, hogy júniusban lehet benyújtani az igényeket, és akár már az ez évi fűtési szezonban az új takarékos kazán dünnyögését lehet majd hallgatni otthon.
Ugyan úriember biztosra nem fogad, de úgy őszintén, ennek mennyi esélyt adtok? Hogy június eleji benyújtással, elbírálják, megítélik, a bank is hitelképesnek minősít, a banknak folyósítják is a teljes összeget, Gipsz Jakab meg keres és talál kivitelezőt, gáztervezik, gázmeózik, kéményesez, gázóra le, felpattan egy új kazán, gázóra fel, kijönnek, átveszik, számla, benyújtod, utalják a kivitelezőnek és mindez október első hetéig kész lesz. Mindössze 4 hónap alatt. Hát, nagyot csodálkoznék...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest