Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
nem erinthetetlen, de a tapsztalat az, hogy aki Intelrol jon, hozza az ott mukodo rutinjat ; es ugyanazt probalja ra.
erre szoktam mondani, hogy ha a Linux pont ugy mukodne, mint a Windows, akkor Windowsnak hívnák. Azazvagyis ha az AMD hw mindenben pont ugy mukodne, mint az Intel, akkor Intel string lenne rágravirozva a kupakra. -
PuMbA
titán
Az emberek 85-90%-ánál vagy tudja vagy nem, de felhasználói hiba van. Ez tény. Bugok meg mindenhol vannak, de nincs olyan, hogy az Intel jobb és az AMD rosszabb. Mindkettő gyártó procijai nagyon jól működnek (kivéve most a 13 és 14. generációs Intel procik fagyása, ami esetén még az Intel se tudja pontosan a hiba okát) és a netes fikázások ezért félrevezetőek. Mentsd nyugodtan, mert így van
Ha nem így lenne, nekem is évek alatt biztosan nagy bugokba kellett volna futnom, de nem futok. Én valami különleges kiválasztott ember lennék, akit elkerülnek a bugok? Nem hiszem, hogy ebben bárki hinne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha nem így lenne, nekem is évek alatt biztosan nagy bugokba kellett volna futnom, de nem futok. Én valami különleges kiválasztott ember lennék, akit elkerülnek a bugok? Nem hiszem, hogy ebben bárki hinne.