Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- ASUS ROG Ally
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Valami baja van a tápomnak
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Mini-ITX
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Az emberek 85-90%-ánál vagy tudja vagy nem, de felhasználói hiba van. Ez tény. Bugok meg mindenhol vannak, de nincs olyan, hogy az Intel jobb és az AMD rosszabb. Mindkettő gyártó procijai nagyon jól működnek (kivéve most a 13 és 14. generációs Intel procik fagyása, ami esetén még az Intel se tudja pontosan a hiba okát) és a netes fikázások ezért félrevezetőek. Mentsd nyugodtan, mert így van
Ha nem így lenne, nekem is évek alatt biztosan nagy bugokba kellett volna futnom, de nem futok. Én valami különleges kiválasztott ember lennék, akit elkerülnek a bugok? Nem hiszem, hogy ebben bárki hinne.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- ASUS ROG Ally
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Óra topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Valami baja van a tápomnak
- Kuponkunyeráló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ha nem így lenne, nekem is évek alatt biztosan nagy bugokba kellett volna futnom, de nem futok. Én valami különleges kiválasztott ember lennék, akit elkerülnek a bugok? Nem hiszem, hogy ebben bárki hinne.