Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Én nemértem h mérmondják többen azt h az orion anno jobbvolt... Erősítőjét nemismerem az lehet h nemvoltrossz de a hangfalai h marhasz*arok voltak az már tuti....1,kinézetre sztem nagyoncsúnya, 2,textilperemes mélyekvoltak benne.Én elég nagy vidi rajongó voltam/vagyok egy ea6383 még mindig dolgozik nálam perpill egy mélyládát hajtva mivel csak 1 végfok van már szegénybe de ha lesz időm akkor megcsinálom már a másikat is
Sztem ahoz képest h mennyi idős még igen jó a hangja,azért nagy minőséget nemkell várni tőle de sztem még elég korrekt azért.Hangfalakból nekem volt 2050,2550,3011,3090 szval volt egy pár ezek közül sztem az egyik legjobb hangú a 2050.A hangváltók csapnivalók mindegyikbe a 3011ben és a 3090-ben meg nagyonsúlyos hibák vannak.. Pl:beletettek egy olyan hangszórót egy nagy reflexdobozba ami zárt dobozba való lenne stb... Sajna már nekem egysincs meg ezekből csak 2db teljesen átalakított dc2050.Akinek van még ilyen és szeretné megtartani az eredeti állapotot akkor újítsa fel de ha rendesen megszeretné csinálni akkor először legfontosabb a hangváltó.És nemszabad reflexcsövet tenni a 2050-be mer elég sok helyen láttam ilyet,az úgy tökéletes zárt dobozként.És ha egy mód van rá akkor inkább peremeztessük az eredeti mélyet nehogy utánzat sz*rokat rakjuk helyettük
Ha valakinek viszont reflex vidi doboza van és szeretné rendese megcsinálni akkor új hangváltó,h2000-es hangszóró bele mert az már jó reflexbe és egy rendes reflexcső és nagyonmegfog lepődni h milett belőle.Bocs h ennyit írok és csak a vidiről nekem ezvolt/van orion valahogy nekem nagyonúnszimpatikus szval arról nemtudok semmit.
A felsorolásba sztem még betehető az AKAI Sr-Hf 5 is pl mert ezt is a videoton csinálta anno
Hát kb ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kuponkunyeráló
- Vicces képek
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest