Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádyka
őstag
Sajnos nem hallottam 2x30cm-es méllyel szerelt vidiről.
Viszont a sonus c101-ről fogok képet kérni ismerősömtől, ugyanis egy db sincs róla a neten.Van még 1 sztorim.
Egykori szomszédom zenész volt, hegedűzött. Valamint el volt eresztve lével is. Mondta, hogy lessem meg a hifi-jét. Akkor láttam életemben először OKANO típusú tornyot, arany színűt. A hangfalak szerepét, egy hatalmas JBL felirattal ellátott Sonus C101 töltötte be. Azt mondta, hogy nem tetszett neki a hangja, ezért feltuningoltatta a "JBL"-eket. Kicserélték benne neki az összes hangszórót horror áron, és hallása szerint valamivel jobb lett.Utána világosítottam fel, hogy ez soha nem volt JBL. Rögtön magához nyúlt.
Mondom szerintem sem szól valami jól. Átjött hozzám, és meghallgatta sokkal olcsóbb hangfalaimat, és rosszul volt, hogy neki miért nem ilyen legalább. Erre áthoztuk a kamu JBL-eljeit, és nálam is szarabb hangzást produkáltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest