- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na Uraim a véleményeteket kérném, illetve tanácsotokat, ugyanis történt ma velem egy furcsaság.
Február elején megvettem originen a Mass Effect 3-at(előrendelés ugye). Természetesen megjött a levonásról az sms, megjött az email is, hogy köszönik a vásárlást, és természetesen bekerült a játéklistámba a ME3. (szürkén persze, mert megjelenés előtt van)
Ezzel a vásárlással lenulláztam a számlámat ugye.(értsd: 0ft volt az egyenlegemen)
Hónap végén szokott lenni kb 13ezer ft levonás a számlámról, gondoltam most majd befizetem bankba, mert nincs pénz a kártyámon. Na ma reggel viszont jött az sms hogy a szokásos levonás megtörtént.

Na ez hogy lehet.
Megnéztem egy ATM-nél az egyenlegemet, és még 2 ezer ft maradt rajta a szokásos levonás után.
Na most hazajöttem, nézem neten a számlatörténetemet.
És meglepetésként az elmúlt másfél hónapra visszamenőleg nincs ott az hogy az originen vettem volna valamit. Na erre mondjatok valamit.
3 lehetőség van:
1.-Ingyen Mass Effect 3. (nebaz,
)
2.-Később vonják le a pénzt (de akkor miért jött sms, meg mail meg miért került be a listámba a játék?)
3.-Hát igazából 3. lehetőség talán nincs is, talán az hogy se pénz se játék. ( na ez még viccnek is rossz.
)Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bittorrent topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Eredeti játékok OFF topik
- Synology NAS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- AKCIÓ! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
)