Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Házimozi belépő szinten
- Döbbenetes csörte zajlott le az AMD és a SemiAnalysis között
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Golden9
üzenetére
Elsősorban az lenne jó megoldás, ha az adott kliens jól működne. A régebbi levél szerint kapok majd értesítést ha már minden játékot biztonsággal látok a kliensben, de ez nem történt meg annak ellenére sem, hogy régebben részt vettem egy tesztelésben, ami még a béta kliens volt és adtam is visszajelzést sokat.
Az már másik kérdés, hogy szeretnék minden játékot egy helyen látni különböző okokból, de erre eddig nem sok program volt. GOG nem jó, mert nincs kontrollerrel kezelhető felülete.
Steam nem jó, mert egyesével kell hozzáadni minden játékot, nem képes teljes játéklistát olvasni.
Playnite lenne egy megoldás, de hibásan és nehézkesen működött, bár az még az előző Win telepítés volt.
Szóval Egyelőre az EA appjának kellene jól működnie, de nem értem miért tart ez ilyen sokáig?
De köszönöm az infót, várok majd türelmesen, igazából nekem nem sürgős, csak nem akarok úgy járni, hogy egyszer csak Origin eltűnik, új app megjelenik és aztán nem működik minden rendesen vagy elvesztek játékokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Apple iPhone 13 128 GB 88%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest