- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
Srácok olyan kérdésem lenne,hogy eladtam 2 új battlefield-et meg még 1 játékot hatalmas 2000-Ft-ért!
Az origin kulcsok eleddig jók voltak,és gond nélkül aktiválódtak.
De bf kulcsokra kiírta rendszer,hogy melyik "verzió",de a beváltást már nem sikerült végigvinni,2 indokkal visszadobta rendszer:/"The product code you entered is not valid. Please re-enter the code."
És "error when try reedem the code"./
Volt még 2 kulcsom,azokat is.
Kemény 1 napi várakozás után(vasárnap adtam neki).A "kedves" vevő nekiállt hisztizni előzetes kérdezés nélkül,pénzt visszavárni.Lenyomtam vagy 30 üzenetváltást vele addig,hogy próbáltam segíteni neki,mert nekiállt levelezni is supportal.(De persze ez is az én hibám.Szerinte!).Ami reklamációt az én részemről is elindítottam kód miatt,és jeleztem neki felé.
Nah már most azon kívül,hogy tiltom ennek a lezárása után az embert.
Vagy gondolom kölcsönös negatív értékéléssel fel tudom tüntetni a "türelmes,és rugalmas" hozzáállását.
Az ilyen embert lehet jelenti esetleg?Nem mellesleg valakinek volt ilyen gondja már kulccsal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Android szakmai topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- No Rest for the Wicked
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs