- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
Helló
Segítsetek kérlek.
Régről van egy Fifa 16-om PC-re.
De kb 3 éve el se volt indítva.
Most viszont indítanám, jön az origin. Belépek az Originbe a felhasználómmal (amin semmi más játék nem volt) Bejelentkezés után viszont tök üres a Fifa 16 sehol.
Na jó gondoltam én, majd hozzá adom és Rajt! Aha... kéri a kódot amit ha beírok neki akkor kiírja, hogy ezt a kódot már használják.Namármost régen olvastam már erről, hogy egy cd key-t 4-5x lehet felhasználni és előtte "érvényteleníteni" kell a kódot és utána enged csak. (talán steammel kapcsolatban olvastam erről)
Na de ilyet nem találok az Originben. Illetve alapból nem értem,hogy egy megvett játék, hogy tűnik el az origin fiókomból.Erre valami megoldást tudnátok?
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- DVBViewer
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen routert?
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen házat vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest