Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Milyen processzort vegyek?
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
No csak írok ide is.
Röviden. Ha már megkaptam én is az egy hónap ingyenes accesst, kutakodtam kicsit és sima NFS 2015-ből egy kattintással Deluxe verziót csináltam ami működik is szépen.
Ezután a Payback-et frissítette magától amit nem értek mert az törtként volt fent a gépen az is kb 7 hónapja hogy futtatva volt és azóta sem, és be is került az Origin saját játékaim közé ami addig nem volt ott, így nem tudom az 1 hónap után marad is-e vagy sem, egyébként az is fut.
Majd ránéztem és letöltöttem a Heat-et is ami szépen lassan le is jött, de telepíteni nem tudtam mert ezt a hibát dobta ki: Error: 327684:1Keresgéltem a neten és arra jutottam hogy DX hibája van, de hiába akartam telepíteni a gépre, azt írta fent van, és én is úgy tudtam. Találtam olyat is hogy az Origint kell újraraknia. Ezt meg is tettem, de itt jön a kérdés, hogy bejelentkezés után miért csak ennyi fogad.
Tipp hogy mégis mi a hiba és hogyan tudom orvosolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HDD probléma (nem adatmentés)
- HBO Max
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Anime filmek és sorozatok
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (ELKELT)
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest